Citat:
Uporabnik Mark_Picks pravi:
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
Uporabnik Mark_Picks pravi:
........ Žal sem tukaj videl, da je vse preveč takih, ki v življenju niso niti knjige v roki držali, da bi razširili svoj um razmišljanja. Nesmiselno mi je ponavljati, da športne stave tukaj nimajo nobenega pomena in da se igrajo zgolj, ker imajo v povprečju najboljši donos...
.Lep pozdrav
Kar nekaj nas je tu gor še od starih časov mobisuxa, in mi se že bližamo 40-temu letu in imamo tudi nekaj več življenskih izkušenj tudi s catchthecash, stavnicami, borzo, fx-om, opcijami, ruleto, vseživo,........zato ne podcenjuj starejših če ti poskušamo (mogoče res na mal robat način) prenest te izkušnjue. Recimo iščeš nekoga ki bi investiral 20k eur v tvoj sistem ki verjetno temelji na športnih stavah in se sprašuješ zakaj nikogar ne zanima?!
Prvo vprašanje bo, zakaj se gre? ne poveš točno,...samo da gre in hkrati ne gre za športne stave ampak nek sistem? Ugibam, ampak pomoje gre za Martingale na športnih stavah?! če ne veš kaj je to poguglaj,...., Kar je čist razumljivo da je za vsakega pri 20-ih nezlomljiv dobitni sistem,....Dokler ne vidiš 16 rdečih zapored na ruleti ali 12 zaporednih zgubarskih poslov na forexu....in verjamem da tega še nisi doživel, ko pa boš bo prepozno, ker takrat gre VSE u maloro ...in tu mislim vse, pretekli, sedasnji, prihodnnji zaslužki, donosi, prihranki, krediti, hiše, hipoteke,VSE gre.
Drugo vprašanje bo kako garantiraš? A ti sploh veš koliko časa špara povprečen slovenčkek 20k eur? recimo 200/mesec je to v 8 letih (8 [cenzura] let). ti bi garantiral z neko pogodbo, hmmm hvala ampak ne.
in naslednje vprašanje, zakaj ne vzameš kredita, zakaj si ne sposodiš pri sorodnikih? Ta odgovor vsaj vemo, nimaš jajc ker bi se igral s tujim denarjem in pobiral provizijo.
Edina možnost, da s tem legalno in relativno dobro služiš je, da narediš privlačno spletno stran in privlačen produkt ki ga prodajaš, tudi v tujini. Kot sem ti rekel v tujini nekateri dobro služijo s tipi za raznorazne stvrai od stavnic, ruletnih sistemov, borznih nasvetov itd,....pa se noben ne ukvarja sam s trgovanjem ker vsi vejo da garancije ni.
lp
Iskreno povedano sem prebral prvih nekaj vrstic in sem vedel kam vodi ta odgovor. Popolnoma napačen pogled imate na celoten sistem, na to kar počnem in kar ponujam. Imam trimestno število strank trenutno a med njimi ni kakega, ki bi igral z večjim kapitalom. Kaj misliš, da imam jaz njihov denar?
VSAKA STRANKA, VSAKA OSEBA, VSAK ČLAN IMA SVOJ DENAR NALOŽEN NA SVOJ RAČUN NA PRIPOROČENI STAVNICI IN Z NJIM UPRAVLJA. DRŽI SE SAMO MOJEGA SISTEMA, MOJIH PRAVIL IN UPOŠTEVA MOJE NASVETE.
Moj prvi post je bil namenjen temu, da iščem osebo, katera bi poiskala večje investitorje oz. ljudi z večjim začetnim kapitalom. Vsaka stranka bo imela svoj račun in sama bo lahko upravljala z denarjem. Moja naloga je, da mu svetujem in ga usmerjam. Tukaj pa pride na vrsto tudi pogodba, kjer je zapisano, da je dobiček nad 100% donosom moja provizija, da v primeru padca banke lahko preneha, da pogodba velja 1 leto, da ima sam vpliv nad denarjem...
JAZ NIMAM DOSTOPA DO TEGA DENARJA. JAZ SAMO SVETUJEM KAKO IGRATI, KAJ IGRATI, KAKO SE ODZIVATI, KAJ POČETI IN O ČEM RAZMIŠLJATI. Vi se prostovoljno odločite ali boste igrali to kar sem vam jaz svetoval. V sistemu pa se seveda vse počne tako kot jaz rečem.
Upam, da smo zdaj razjasnili stvari. Ker vidim, da 99% oseb, ki je komentiralo ta post, si ni prebralo mojega sistema.
Lep pozdrav
Če bo slučajno plus bo to superduper zate, v primeru minusa, si pa lahko "stranka" prst vtakne nekam.
Kje je tukaj kakšna garancija na donos.
Da ne začnemo v kaki temi hodimo, ko nam ti ponujaš 100% donose
Kot je že en od uporabnikov pred mano napisal, objavi mesečni spisek stav z kvotami tu, pa da te vidimo junaka. Pa vzemimo za začetni kapital 10.000€.