Iščem se

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
^^ Lepo se mej.
cheer.gif

the Shmoo ... NIMA veze s smokijem, niti nima najmanjše veze s tem. the Shmoo je ena kjut luštkana pošastka.
smirk-1.gif

bp241b.jpg

5143jr589elaa240.jpg

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Želela sem te napeljat na to, da sam sex ni dovolj,...po moje je eden od vzrokov, da težko grejo tudi to, ker dobijo pri tem partnerju ljubezen, nežnost, tolažbo (karkoli pač že iz čustvene sfere) in se zavedajo, da bodo, če bodo samske za nekaj časa ob to, zato bi rade obdržale partnerja še za to prehodno obdobje,.....vem pa ne, da se ne bo kdo spotaknil ob moje besede,...samo drugega vzroka ne vidim...

Problem je samo v tem, da moški zmrzne in začne cincat. Ker tud one ve, da bo pač nekoga izgubil. Tako žensko je treba samo pred dejtsvo postavit, pa se bo hitr zjasnla in spokala. Seveda je lepo enga moškega nategvat toliko časa, dokler ne pride mimo drugi moški in tega potem zavržejo brez adijo. In potem smo deci prasci!
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

res me zanima, zakaj ženske nikol ne morete povedat, kaj za vraga se vam dogaja v tistih čudnih beticah? kr naenkrat se vm začne cufat in pol s takimi ven pridete, da lahko samo gledaš...

redface-1.gif
)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Se mi zdi, da "dolgujem" zaključek.

V glavnem zadevo sem zaključil, ker ona še vedno ne vem kaj hoče niti se želi izjasniti ter mi servira odgovore kot so, da je v njej ves problem, ne ni drugega v igri, nisem varala itd. Pogovorila sva se in sem ji rekel, da če mi ne posreduje tehtnega razloga za njeno obnašanje ter nenadno spremembo obnašanja, da nimava več kaj skupaj iskati, ker jaz želim reševati zadeve s kompromisi. Tako, da sva končala, jaz sem končal. Njena reakcija je bila zopet gledanje v prazno ter brez besed.

Zaključek:
Ona nekje v oblakih, jaz pa realno na tleh.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
prihranil si ji da ti pove da ti je roge natikala. vrjetno ni upala povedat, ker ni vedela kako bo reagirala.

eh, jebat ga... bos ze nasu drugo. vedno se najde
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Mislim, da je tako najbolje.

Probleme ima ona lahko sama sabo. Meni se ne da skakati okoli take osebe, ki je zmožna v enem tednu popolnoma obrniti ploščo obnašanja. Punca gor ali dol, enostavno ni normalno.
Jaz pa imam dosti drugih svojih obfeznosti, tako da najbolje v delo pa preboleti vse skupaj.

PS
Hvala vsem za korektne odgovore v tej temi, se boste že prepoznali.
roza.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
reku bi ji, da si poklicu vse frende pa njeno družino, ker te tako skrbi zanjo. pa da bi skupi ugotovil kaj je narobe
evil.gif
bi bla hitr bolš volje

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Tako je najbolje, samo čakaj ko bo začela klicarit in se bodo pričele mučke.
wink-1.gif

Sploh se ji ne javlat na telefon nekaj časa. No vsaj jest bi to naredu.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
hysterical-1.gif

Ej dons je četrtek matr sem lačna
grin1.gif
na klinc še dan sem zamešala, to bo zihr zarad storža.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
@vse ženske temi

Smotane ste! V slabem tednu spremenite razpoloženje ter pokvarite vse kar se je "gradilo" štiri leta. Adijo pamet.
grin1.gif

A šele zdej ti je prišlo? DDDDDDDDDDDD

majč

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Me res zanima kak bo ko se bo našla. Verjetno s kakšnim bad ass maderfakerjem
smile-1.gif