iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Najboljšega telefona na svetu ni... obstajajo le najboljši telefone glede na subjektivne potrebe.

Ja ampak dopovedati to nekemu iphone freaku je pa druga zgodba, vredna svoje knjige
smile-1.gif

Pa, da ne bo 90% prispevkov off topic. A mislite, da se zna zgoditi podobna zgodba, kot je bila pri iPadu? Namreč, ko je prišel uradno iPad1 k nam, se je tudi pri nas čez dva meseca začel prodajati iPad2. Ker men se je zdela ta kar fajn bosa. Folk je kar na polno kupoval ipad1, čez dober mesec pa za enako ceno se mi zdi pride ipad2
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
apple iphonu samo barvo spremeni, pa se folku začnejo kolena šibit. Jabuk forum je sploh posmeh, mislim ne forum, ampak pol userjev in kupcev iphona.
Mel 4ko, nič posebnega, sem jo za skorj jurja prodal naprej. Blagor tistemu neumnežu, ki jo je na vsak način hotel imet.

strategija appla je pač taka, da lupijo fanatike in to pozdravljam! carji. Izdelke imajo dobre a precenjene, pač primerne za lupanje.
smile-1.gif

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Ne samo tukaj zna folk gledati tudi mimo jabčka, ne pa ko na Jabuk.si, ko so sami fanatiki in je tisto kar ni Apple crap...
rolleyes-1.gif

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa pravite iphone loverji na to, da ima samo 3,5 inčni zaslon?
Da ne mislim nosit "skrinje" s seboj
wink-1.gif
Če je teb cool da imaš 4,3 ekran.. Prav.. Povrhu še pixelated..

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Ne samo tukaj zna folk gledati tudi mimo jabčka, ne pa ko na Jabuk.si, ko so sami fanatiki in je tisto kar ni Apple crap...
rolleyes-1.gif
Saj zato pa je jabuk.si ... Kako pa misliš da je na slo-android.si? Na jabuku smo še mirni
wink-1.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj pa pravite iphone loverji na to, da ima samo 3,5 inčni zaslon?
Desire s 3.7 mi je bil ravno prav, sgs s 4 že malenkost preveč. Če bi sedaj kupoval androida bi bil to najbrž desire s, ostali so zame preveliki cigli...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Imel SGS (android 2.1), prešaltal na iphone 4, čist nekaj drugega. Nato zopet prešel na SGS (2.2.1 sedaj 2.3) in lahko rečem, da je iphone 4 boljši, na sgs se mi pač pojavlja občasen lag, kar me moti, pri iphonu pa tega resnišno nisem doživel. Ampak trenutno pač nisem takšne volje, da bi dajal 600€ za telefon zato imam rajši sgs, ki je pač malo slabši, vsekakor ne toliko da bi bila razlika 300€. Zaenkrat bom kar počakal na sgs, da vidimo kaj se bo izimilo iz prvih modelov sgs2 in če bo kaj napovedanega o iphone 5.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Najboljšega telefona na svetu ni... obstajajo le najboljši telefone glede na subjektivne potrebe.

Ja ampak dopovedati to nekemu iphone freaku je pa druga zgodba, vredna svoje knjige
smile-1.gif

Pa, da ne bo 90% prispevkov off topic. A mislite, da se zna zgoditi podobna zgodba, kot je bila pri iPadu? Namreč, ko je prišel uradno iPad1 k nam, se je tudi pri nas čez dva meseca začel prodajati iPad2. Ker men se je zdela ta kar fajn bosa. Folk je kar na polno kupoval ipad1, čez dober mesec pa za enako ceno se mi zdi pride ipad2
bonk.gif

Ne samo da obstaja moznost, ampak tudi pride jeseni. Applovi izdelki vsi izidejo ob enakem casu, letno. Tak da kdor ne ve, da pride cez mesec dni nov proizvod, pac placa davek na neumnost.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ne vem, kako je s SGS2, samo za SGS Samsung ne zna narediti dostojnega roma. Sedaj sem dal Darky-a gor in je precej bolje, samo še vedno ne na nivoju i4, ki ima slabši procesor.
Zanimivo bo, če bo možno pri S! dobiti iPhone za dostojno ceno okoli 200-300 EUR z vezavo in bo apple haterjem padel argument cene.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Laga, ko iščeš kontakte, bereš SMSe, uporabljaš brskalnik, uporabljaš aplikacije, ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.