iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To že, da so koti pokriti, samo nisi pa mi pokril diagonale. lol

Na ta način, kot ga držiš,da ti leži na prstih in ga z mezincem podpiraš, gre. Če pa ga "prav" primeš/ skoraj kot bi preverjal death grip, pa ne gre skozi.Pa na spodnjem primeru, telefon ni več v povsem isti poziciji.
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Res ne vidim poante v tem, da poskušate eden drugega prepričati v pravo "vero". Tako kot pri avtih nekateri vozijo SUV-je, drugi enoprostorce, tretji športne avte, četrti pa malčke, in tako kot pri prenosnikih nekateri prisegajo na 17" Acerje, tretji na 11" Sony-je, četrti na 13" Mace, bodo tudi pri mobilnih telefonih nekateri prisegali na 3.5" iPhone, tretji na 4.3" SGS2, četrti pa na Ericssona T39.

Kdor pa hoče druge prepričati, da ima najboljšega, največjega, najhitrejšega, najmočnejšega, najlepšega, naj[vstavi_poljubno_besedo], naj si pa odpre temu primerno temo...

Če nebi blo kontriranja, bi bla tema bedna, ker ni že par dni nič novega o prihodu iphona.Če se ti ne da, se ne rabiš poleg tišat, kot velja tut za vse ostale.
evil.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Ded, reko si kote. Če gre v kote pol gre tud v diagonalo, ali? Sem si mislil da te bo motilo držanje telefona. Tak držim vsak telefon že od 3310 naprej. Je bolj varno in udobno. Probaj vzet kak stari telefon v roke pa ga ob "death gripu" uporabljat(brez TS). Men nikoli ni uspelo. Pa verjamem da tudi ti nena "death gripaš" svojga telefona ob uporabi.
tongue-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
To že, da so koti pokriti, samo nisi pa mi pokril diagonale. lol

Jao, si nadležen ...

Jolly: Daj obrni telefon stran od sebe in na glavo, primi kot držiš, pa boš videl, da kar nekaj pritiskaš po telefonu. Badguyu se to ne dogaja!
evil.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Po diagonali je najdalša pot po zaslonu, zato sem ti reko, da to sprobaj.

Glede navadnih telefonov je res tak, da če ga držiš v death grip je nemogoče uporabljat tipkovnico.

Tak, kot ga ti držiš ga jaz malokrat in zato opažam to s prstom, da s težavo segneš po diagonali.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
[censored] si tečn. V death grip pozi je tudi iPhona nemogoče uporabaljati, ker se z palcem nikakor ne moreš UDOBNO dotakniti spodnjega kota (tistega, ki je bližje dlani, odvisno v kateri roki ga držiš). Jaz in vsi ostali, ki jih poznam držijo telefone tako kot je pokazal _jolly_, zgleda, da imaš le ti neke izvenserijske roke.
rolleyes-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Pa o kakšni diagonali ti govoriš? Slikan imaš prst v vseh štirih kotih in je telefon vedno v istem položaju v roki.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Meni pa bi bil iphone z 4"zaslonom idealen.

467716-post_slo.gif

Dokler pa bodo lavfali na 3,5" pa niti ne pomislim na iphona, sem se preveč navadil na 4" in me vsakič mine, ko primem sodelavčevo 4ko. Meni je to in iTunes (čeprav za tega vem, da bi se navadil, čeprav je adijo pamet) oz. nezmožnost "USB mode-a" edini in prevelik minus za iphona.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Meni pa bi bil iphone z 4"zaslonom idealen.

467716-post_slo.gif

Dokler pa bodo lavfali na 3,5" pa niti ne pomislim na iphona, sem se preveč navadil na 4" in me vsakič mine, ko primem sodelavčevo 4ko. Meni je to in iTunes (čeprav za tega vem, da bi se navadil, čeprav je adijo pamet) oz. nezmožnost "USB mode-a" edini in prevelik minus za iphona.

X 2... enaki pomisleki.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Meni pa so 4ke prevelike, če hodim in moram potegniti ven telefon in samo prebrati sms, se že malo lovim. Pa imam kar veliko dlan. Ko si pa na miru je tak vseeno
smile-1.gif

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Tam ene 3,7" bi bilo glih prav.. Na 4" bi se lahko še navadil.. Kar je pa več je pa že res preveč.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Vidva se hecata.. ampak 4.5" brez robu (nič nad ekranom, nič pod ekranom) ni tako velik telefon.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.