iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
prosim ne žali me na najgrši možni način.
Od kot vama ideja da se romi menjavajo iz razloga da je original zanič? se najde kaki ki ima probleme, ampak drugače se to počne iz želji po drugačnosti, nečim boljšim, novejšim,... žal ste tudi tukaj prikrajšani
crazy1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sem vedel, da ti bo vsec
grin1.gif

V redu, v redu. Pac eni mentalno zaostali bumbarji shajamo s faceliftano 3210 (iOS), vi biser inteligence pa pac s sistemom, ki se uporablja za projektiranje poti na Mars. We get that.
emotion_167.gif

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Saj 1m stran gledam 42", pa dokler me vrat ne boli je premejhna
smile-1.gif

Steve: Vazno, da imas ti vec dela z jabolcniki, kot s tedenskim nalaganjem novih OS-jev na Androida
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
točno isto je bilo pri meni
aplauz.gif

Evo. Ravno včeraj zvečer v postli, ko sem ležal na hrbtu in uporabljal telefon z eno roko. Pri 4 inčnem zaslonu bi blo to nemogoče... Ker tak, kot ga držite, da vam telefon leži na prstih. je uporabno samo , ko se sedi.
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Evo. Ravno včeraj zvečer v postli, ko sem ležal na hrbtu in uporabljal telefon z eno roko. Pri 4 inčnem zaslonu bi blo to nemogoče... Ker tak, kot ga držite, da vam telefon leži na prstih. je uporabno samo , ko se sedi.
wink-1.gif

Brez skrbi, so tudi prednosti majhne dlani. Marsikaj v njej izgleda večje. Probaj kdaj, ko boš spet ležal na hrbtu v postelji.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Modi, a ste zaspal? Tale tema je že 2 dni zrela za zaklep. Kurčenje koliko milimetrov ima kdo v hlačah spada kam drugam!
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.