iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik gpc17 pravi:
Tam ene 3,7" bi bilo glih prav.. Na 4" bi se lahko še navadil.. Kar je pa več je pa že res preveč.
4,2" bi recimo tudi še bilo ok ...
tongue-1.gif

Preveč komplicirate okrog tega.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Jaz sem bil enakega mnenja glede velikost ekranov. Najprej sem imel Desire (3,7'') na katerem mi je bil ekran kakšno leto ravno prav velik. Vmes sem šel celo pogledat nove 4,3'' telefon in sem rekel, da to pa ni šanse.
No, na hitro je naneslo tako, da sem pristal na Desire HD, ki ima ekran 4,3''. Po 2 dneh sem se ga povsem navadil (velikost), danes pa mi je top! Nikakor ne bi šel več na ekran manjši od 4''. Enostavno, dokler nimaš zadeve ne veš, če ti ustreza.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Meni je bil 2 leti nazaj, moj trenutni telefon (Nokia 5800), ko sem ga prvič zagledal kar malo velik...sedaj ko je trend velikih 'kišt' pravi paglavec
grin1.gif
Mi pa najbolj odgovarja velikost telefona v rangu Galaxy S-a. In naslednji telefon bo po vsej verjetnosti nekaj v tem rangu...

Recimo tole je že čisto preveliko
crazy1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Gledam tisto novo stavbo Kritalna palača v BTCju ali nekaj podobnega pa vidim trgovino polimano z Apple izdelki. Bo to kaj uradnega al bo še en premium reseller?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ko vozim ne delam gluposti, nisem imel časa, da bi se ustavil.

Drugače pa, evo ti odgovor:

Nakupovalna Galerija združuje najprestižnejše vodilne blagovne znamke kot so Yves Rocher, iStyle Apple Premium Reseller, Jones, Aktivita Healthness, Stella McCartney, Rolf Benz, Fabi, Björn Borg, Baldinini, Forma F+, Garmin, Steklarna Rogaška, Babadu in SKB banka. Namen Kristalne palače je izpolniti najvišja pričakovanja in zahteve sodobnega človeka – tako v arhitekturi, okoljskih standardih kot tudi v ustvarjalnem in bivanjskem udobju.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Nerad se ponavljam.... ampak "idealen telefon" oz. "idealna velikost" ne obstaja. Obstaja recimo "idealna velikost za večino" (to lahko mi tukaj samo ugibamo) in "idealna velikost za posameznika" (to vemo vsi zase). Glede ugotavljanja idealne velikosti za večino naj se ukvarjajo podjetja... uporabniki pa se bomo potem sami odločili, kaj in kako. Meni osebno je pač iPhone idealno velik (verjamem, da komu ni)... in na njega ne gre 4.5" zaslon (to bi bil meni prevelik telefon). Za opravila, kjer rabim večji zaslon, imam iPada... za prenašanje in hitra opravila, mi je pa trenutna velikost idealen komprimis med velikostjo in uporabnostjo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Ta model ma majhno roko. Moja dlan pride čez celo dolžino screena.

Tudi sam sem imel 3,2 ali 3,5 pozabil....sem govoril, da 4,3 je pa preveč...dobil na izposojo za kak mesec 4,3 inch HD-ja in od takrat sem si rekel, da bom imel 4,3.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa bolj gledam, bolj opazam, da imajo sam Androidasi radi vse vecje zaslone. Kar mi je popolnoma jasno, ce hoces stlaciti 3820 wiđetov na en screen je tudi 12" mal majhen zaslon
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Bulšit. Real size je trenutni Xperia Mini Pro (novi bo že malo večji) in prihajajoči HP Veer.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Meni je naceloma popolnoma vseeno, 3,5" mi je dovolj. Ce bi bil 3,7" tudi ne bi imel nic proti, v bistvu mi je vseeno dokler telefon ni bistveno vecji od trenutne stirice.

No, edino, ko filme gledam, mi je pa tudi 50" premal
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa bolj gledam, bolj opazam, da imajo sam Androidasi radi vse vecje zaslone. Kar mi je popolnoma jasno, ce hoces stlaciti 3820 wiđetov na en screen je tudi 12" mal majhen zaslon
evil.gif

androidaši lahko izbiramo cole, jabolčniki ste obsojeni na eno velikost, katera je logično da "ravno prav"
aplauz.gif
wiđetov pa jabolčniki itak ne rabite, ker so bedarija (do iWidget revolucije)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj 1m stran gledam 42", pa dokler me vrat ne boli je premejhna
smile-1.gif

Steve: Vazno, da imas ti vec dela z jabolcniki, kot s tedenskim nalaganjem novih OS-jev na Androida
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
aja še eno področje kjer ste jabolčniki prikrajšani
priden.gif

Jah pri jabulčkih dajo OS ven in dela, pri androidih pa morajo non stop popravljati.... Že to, da recimo aplikacija recimo enaka igra na andoridu rabi vsaj 1ghz procesor..., na iphonu pa 400 mHz ti že dosti pove o samem OS...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah ti moj Jado II.

Res je, OS je tukaj stabilen in dela vse tako, kot more, kljub dolocenim pomanjkljivostim.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.