iPhone v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
@Radirko: če boš dobro prebral, boš videl da je bilo govora le o Twitter aplikaciji (pa še to je subjektivno). Par postov nazaj, pa boš prebral, da so za iOS kvalitetnejše aplikacije. Pohvalil sem tudi izdelavo in stabilnost.. Zato ga bom kupil.

V benchmarkih je SGS2 hitrejši, je pa tudi 1 leto novejši telefon. Zato primerjava ni smiselna.

V sporocilu, katerega sem citiral, si napisal ... no, saj lahko sam vidis kaj si napisal
cool-1.gif
Zdelo se mi je povsem nelogicno, da bi nekdo, ki mu je vsec obstojeci izdelek, ki naj bi bil boljsi, sel kupovat drug izdelek, ki naj bi bil slabsi, za povrh bo pa takrat se verjetno blizu prihodu naslednika (ce bo vse po istem urniku kot doslej).

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
V čem je keč, da nekateri sami sebe prepričujejo v nasprotno nečemu kar je kristalno jasno?

Objektivno dejstvo je, da je apple s svojimi telefončki svetlobna leta pred vsemi hateceji in samsungi, da je njihov operacijski sistem takšen, kot od konkurence ne bo še ohoho let.

Tu je odveč vprašanje kaj posamezen uporabnik potrebuje. Govorim zgolj in samo o pogovorih in prcanjih o lastnostih telefončkov.
Kje je fora?

Zakaj je svetlobna leta pred ostalimi?
confused-1.gif

Lej, imaš 15 čokolad. Šestnajsto probaš Milko in od takrat naprej kupuješ Milko. 90 % ljudi naredi enako. Milka ûber alles, če ima možnost izbire, izbere Milko, brez da bi razlagal zakaj je tako. Milka je zakon. Basta. Ne boš kupoval Gorenjke ne Lindta, ampak Milko
smile-1.gif

Podobna situacija je s telefoni. Če bi probal in samo 14 dni uporabljal jabučka, bi vedel o čem govorim. Iphone je pač Milka in 90 % ljudi, ki ga proba, ostane na njem. Dopuščam možnost, da je nekaterim prevelik, drugim ni všeč touch, ipd., ampak objektivno gledano je pač najboljši, let alone vse nadaljne debate. Kdor je poizkusil, ve. Če gledamo na splošno, brez dodatka uporabniških potreb in želja, subjektivnih mnenj in podobno je dejstvo le eno. Iphone je bil top, je top in bo top.

Res nisem želel začeti nove vojne, vprašal sem le kje je fora, da ljudje sami sebe prepričujejo v nekaj, kar ni res.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Izgleda kot da me hočeš v en predal vržt
smile-1.gif

iPhone 4 upam da bo jeseni ugodnejši kot je sedaj, zato čakam do takrat.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
V čem je keč, da nekateri sami sebe prepričujejo v nasprotno nečemu kar je kristalno jasno?

Objektivno dejstvo je, da je apple s svojimi telefončki svetlobna leta pred vsemi hateceji in samsungi, da je njihov operacijski sistem takšen, kot od konkurence ne bo še ohoho let.

Tu je odveč vprašanje kaj posamezen uporabnik potrebuje. Govorim zgolj in samo o pogovorih in prcanjih o lastnostih telefončkov.
Kje je fora?

confused-1.gif

Lej, imaš 15 čokolad. Šestnajsto probaš Milko in od takrat naprej kupuješ Milko. 90 % ljudi naredi enako. Milka ûber alles, če ima možnost izbire, izbere Milko, brez da bi razlagal zakaj je tako. Milka je zakon. Basta. Ne boš kupoval Gorenjke ne Lindta, ampak Milko
smile-1.gif

Podobna situacija je s telefoni. Če bi probal in samo 14 dni uporabljal jabučka, bi vedel o čem govorim. Iphone je pač Milka in 90 % ljudi, ki ga proba, ostane na njem. Dopuščam možnost, da je nekaterim prevelik, drugim ni všeč touch, ipd., ampak objektivno gledano je pač najboljši, let alone vse nadaljne debate. Kdor je poizkusil, ve. Če gledamo na splošno, brez dodatka uporabniških potreb in želja, subjektivnih mnenj in podobno je dejstvo le eno. Iphone je bil top, je top in bo top.

Res nisem želel začeti nove vojne, vprašal sem le kje je fora, da ljudje sami sebe prepričujejo v nekaj, kar ni res.

Ok, prepričal si me.

Objektivno my ass
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:

Kje je fora?

confused-1.gif

smile-1.gif

Milka over Lindt?
hysterical-1.gif

Si ti probal kaj drugega kot iPhone?
rolleyes-1.gif
Stari Windows telefoni ne štejejo...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Prej je imel N5800, zdaj pa iPhone in je čisto navdušen
smile-1.gif

Znanje angleščine tudi ni lastnost, s katero bi se lahko pohvalil
grin1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
o šit še en militanten jabolčnik
bonk.gif

samo izjave pa so res vrhunske. vedno znova me čudi od kot se vam jemljejo
hysterical-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
o šit še en militanten jabolčnik
bonk.gif

samo izjave pa so res vrhunske. vedno znova me čudi od kot se vam jemljejo
hysterical-1.gif

Valda, HTC user
smile-1.gif

FYI: Militanten jabolčnik uporablja Nokio, je pa za razliko od mnogih sposoben objektivnega razmišljanja.
Exit.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik limetka pravi:

Kje je fora?

confused-1.gif

smile-1.gif

Milka over Lindt?
hysterical-1.gif

Si ti probal kaj drugega kot iPhone?
rolleyes-1.gif
Stari Windows telefoni ne štejejo...

Milka over Lindt je prispodoba - saj si poštekal
smile-1.gif

Probal marsikaj drugega in sem lahko res objektiven pri ocenjevanju kvalitete.

Dajmo zaključit s to temo. Bom sam prišel do zaključka, zakaj nekateri ne vidijo dlje od nosu.
nahrung002.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No, če uporabljaš Nokio, potem mi je jasno zakaj se ti zdi Iphone svetlobna leta spredaj (ker tudi je). Ampak ravno objektivno pa na žalost ne znaš pogledati, ker iphone razen svojega statusnega simbola v nobeni stvari ni pred konkurenco. Gre samo za stvar okusa. Ni pa "fizičnih" prednsoti kot je naprimer "lag", hitros, odzivnost, stabilnost, aplikacije in podobno. Ostane torej samo subjektivna ocena nečesa, tako da... Je pa res, da ima močan statusni simbol in da tudi v končni fazi nikakor ni slab telefon. Ni pa najboljši in svetlobna leta pred ostalimi. Zapomni si, glede na to, da si tolk objektiven. Najboljšega telefona ni in ga tudi nikoli ne bo. Ker kupci smo si različni, z različnimi zahtevami, željami in okusi. Toliko o objektivnosti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
kak pri PM si lahko klobasaš da je to objektivno, ko pa si uporabnik predpotopnega telefona finske znamke in si imel priliko 1x probat pravi telefon zdaj pa spat ne moreš? smešiš sam sebe. napiši vsaj da je to tvoje osebno mnejne in je problem rešen, ker drugače izpadeš budalo

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Pa ajmee no.
frown-1.gif

Na začetku sem napisal... Odmislite čefurčke z jabučki, odmislite wannabe high society z jabučki, odmislite fine glupače z jabučki, odmislite to, da nima vsak 600 €, da ga kupi, odmislite vse. Odmislite to, da gozdar ne potrebuje Blackberrya, da za heavy userja uporaba telefončiča srednjega razreda ne pride v poštev in mi pokažite telefon, ki je boljši.

Oz. ne mi ga kazat, že tako je tole vse skupaj predaleč zašlo. Verjamem, da ima vsak svoj okus in svoje zahteve in da enemu paše to, drugemu to. Ne razumem pa, kako... Ah, ne bom spet začel.

Peace.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kak pri PM si lahko klobasaš da je to objektivno, ko pa si uporabnik predpotopnega telefona finske znamke in si imel priliko 1x probat pravi telefon zdaj pa spat ne moreš? smešiš sam sebe. napiši vsaj da je to tvoje osebno mnejne in je problem rešen, ker drugače izpadeš budalo

smile-1.gif

Ne bom razlagal kako predpotopen je moj telefon, niti koliko pravih je šlo čez moje roke. Najbrž ne bi razumel.
Idi prebrat vsebino spodnjega linka, mogoče boš boljše volje, če dobiš kakšen dober nasvet.

http://dailymobile.se/2011/05/22/guide-make-android-faster-in-7-steps/

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Dej pejt še enkrat prebrat, kaj sem napisal..ma ne. Ah pozabi.
Najprej je bil najboljši telefon iphone 1, potem 2,...trenutno pa je najboljši telefon na svetu iphone 4
cheer.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Dej pejt še enkrat prebrat, kaj sem napisal..ma ne. Ah pozabi.
Najprej je bil najboljši telefon iphone 1, potem 2,...trenutno pa je najboljši telefon na svetu iphone 4
cheer.gif
zmaga.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.