Pršu danes po pošti AW 5. Odlična zadeva. Materiali, izdelava, funkcije vse vrhunsko, ampak za šport je nebi mel. Nevem, prelepa je za švicat. Mam rajš plastičnega garmina
Ne boj se, jaz svojo aw3 skorajda zlorabljam pa se ji nič ne pozna
Pršu danes po pošti AW 5. Odlična zadeva. Materiali, izdelava, funkcije vse vrhunsko, ampak za šport je nebi mel. Nevem, prelepa je za švicat. Mam rajš plastičnega garmina
A se ti je pri Honor 8 kdaj zgodilo zvečer med branjem spleta, da se ti je zaslon kar naenkrat sam zatemnil do konca?
Zaenkrat se ne. A je to kaksen znan bug tega modela?
Sicer pa nism droidar, ampak vedno ko iscem best buy aparat v tistem casu pridem do modela z androidom.
Mal se mora “uležat”Imel sem vse iPhone od 4S naprej, do XS. Sem danes naredil update na Ios 13 na XS-u in na 7-ki od žene. No meni ne en ne drug ne dela tako, kot šus. Delta tako, kot 10 let star Android.
Šteka imenik, ne najde kontaktov, ne shrani sprememb, štekajo maili, ipd.
Se mi zdi, da tale Apple ni več, kar je bil. Še malo, pa sem bom začel res nazaj po Androidu ozirat. Nisem prepričan, če ni kakšen Galaxy boljši in verjetno, da v vseh teh letih od kar sem nazadnje imel Android tudi ta dela bolje. Morda celo bolje, kot XS na Ios13.
Imel sem vse iPhone od 4S naprej, do XS. Sem danes naredil update na Ios 13 na XS-u in na 7-ki od žene. No meni ne en ne drug ne dela tako, kot šus. Delta tako, kot 10 let star Android.
Šteka imenik, ne najde kontaktov, ne shrani sprememb, štekajo maili, ipd.
Se mi zdi, da tale Apple ni več, kar je bil. Še malo, pa sem bom začel res nazaj po Androidu ozirat. Nisem prepričan, če ni kakšen Galaxy boljši in verjetno, da v vseh teh letih od kar sem nazadnje imel Android tudi ta dela bolje. Morda celo bolje, kot XS na Ios13.
Jaz ti predlagam da oba neseš nazaj in ti jih morajo zamenjat za nove. Ker alter verniki zatrjuejo da 8 let stari ajfon z ios 25 dela hitreje kot prvi dan.
Po logiki, da kitajc že tko objektivno ima nekatere stvari boljše. Npr. slovenski jezik (kr pomembna reč za starejše) pa (do sedaj) boljšo baterijo. Moja dva tastara sta že par leti na andridu, it just works -1slo jezik, banka laufa, baterija super, 2 simke, kamera zelo ok (gcam), cenita tudi velik ekran... Sem enemu (veščemu angleščine) hotel iphona podturit, ker imam ravno 5s in 6ko v predalu, pa je seveda no-go, no res pa da bi tudi moral baterijo menjati. Če kupi kdo 6ko ali 5s - kontakt na ZS...Po kaki logiki točno ti primerjaš poceni android kitajca in iphone?
Sej to mi je fenomen. Kot receni imam Apple ze X let. Ampak ko poslusam komentarje po updatih; hitrejse delovanje, hitrejse odpiranje, baterija drzi dlje... ma po,toliko updatih in izboljsavah bi se morale aplikacije odpreti ze, ko samo pomislis nanjo. Baterije pa tako dobre, da bi lahko ze Teslo z njo filal.
Najbolj so mi pa s,esni idioti na predstavitvah. Ko recejo, da bo imel dark mode, folk pade v trans, ploskajo, vpijejo... WTF? A za to, ker je nek programer spremenil,barvo iz svetle na temno?
Nasedel sem lapanju droidarjev po forumih. Naj rečejo kar hočejo, iphone je vreden vsakega centa.Po kaki logiki točno ti primerjaš poceni android kitajca in iphone? Oz. zakaj pričakuješ da bo poceni kitajc delal enako kot 3x dražja japka?