en kar realen review Pixla. C/p iz slotecha
To je pixel 3a za 350eur!!!
en kar realen review Pixla. C/p iz slotecha
A prav razumem da ima ta telefon, ki je samo 350€ drug sw sistem, kot drazji Pixl?To je pixel 3a za 350eur!!!
Ne uporabljam i naprav, a ta 11ka je prvi njihov telefon, ki me je celo zamikal, mene pa dejansko ne moti oblika! Le omejitev sistema...ksz
Po enem tednu uporabe 11 Pro sem zadovoljen. Sicer ni takega navdušenja kot je bil pred dvemi leti, ko sem kupil X-a ampak še vseeno. Kamera mi je bolj všeč sploh ultrawide leča. Face ID se mi zdi, da deluje bolje sploh z različnimi sončnimi očali in pod različnimi koti. Telefon deluje bolj masivno v rokah, tudi baterija se mi zdi, da je boljša čeprav zgolj po enem tednu težko ocenjujem. Drugo pa itak špila tako kot mora.
To ne velja samo za Apple ampak tudi za vse ostale proizvajalce! In temu se reče marketing.Jaz nečesa ne razumem... Ob vsakem novem iPhone-u poslušamo, kako vse deluje tekoče, bliskovito hitro itd. Nato pride naslednji model, kjer pravijo, da dela bolj tekoče, hitreje... Kak?! Če pa je že prejšni model deloval tekoče in brez zatikanja? Nato poslušamo o novih iOS... Dela hitreje, bolj gladko - spet kaaak wtf?! A prej ni al kaj? Nato da stari iPhone z novim iOS deluje enako hitro a celo hitreje... spet kaaaak?! Zgoraj berem, da Face ID deluje bolje... a o Face ID poslušamo samo to, da deluje BP in da drugega načina odklepanja sploh ne rabiš (recimo fingerprint ID), ker tak Face ID deluje vrhunsko. Da seveda ne bi o tem, da smo še nedolgo nazaj poslušali, da je 5.2" res tista najbolj zgornja meja, da je še smiselna za telefon in da imajo vsi ostali narobe, ko grejo v večje dimenzije (še malo bolj nazaj smo poslušali enako o dimenziji 3.8" al kolk je že bla)...
Pa še nekaj me zanima - vsa ta integracija in ekosisem, o katerem blebetajo Apple uporabniki in da je to top shit o čemer lahko drugi le sanjajo. O čem točno se gre? Da recimo nekaj slikaš in imaš doma že na PC-ju al kaj? Pomeni, da recimo doma na PC-ju cuknem dol muziko iz kakšnega torrenta in jo imam že v naslednji sekundi na telefonu? Ali je to morda iCloud, ki nam je v povezavi z nenadkriljivo Apple varnostjo prinesel fappeningleaks (za to se jim iz drca zahvaljujem)...
Jaz nečesa ne razumem... Ob vsakem novem iPhone-u poslušamo, kako vse deluje tekoče, bliskovito hitro itd. Nato pride naslednji model, kjer pravijo, da dela bolj tekoče, hitreje... Kak?! Če pa je že prejšni model deloval tekoče in brez zatikanja? Nato poslušamo o novih iOS... Dela hitreje, bolj gladko - spet kaaak wtf?! A prej ni al kaj? Nato da stari iPhone z novim iOS deluje enako hitro a celo hitreje... spet kaaaak?! Zgoraj berem, da Face ID deluje bolje... a o Face ID poslušamo samo to, da deluje BP in da drugega načina odklepanja sploh ne rabiš (recimo fingerprint ID), ker tak Face ID deluje vrhunsko. Da seveda ne bi o tem, da smo še nedolgo nazaj poslušali, da je 5.2" res tista najbolj zgornja meja, da je še smiselna za telefon in da imajo vsi ostali narobe, ko grejo v večje dimenzije (še malo bolj nazaj smo poslušali enako o dimenziji 3.8" al kolk je že bla)...
Pa še nekaj me zanima - vsa ta integracija in ekosisem, o katerem blebetajo Apple uporabniki in da je to top shit o čemer lahko drugi le sanjajo. O čem točno se gre? Da recimo nekaj slikaš in imaš doma že na PC-ju al kaj? Pomeni, da recimo doma na PC-ju cuknem dol muziko iz kakšnega torrenta in jo imam že v naslednji sekundi na telefonu? Ali je to morda iCloud, ki nam je v povezavi z nenadkriljivo Apple varnostjo prinesel fappeningleaks (za to se jim iz drca zahvaljujem)...
Uporabniki so pa po navadi pod vplivom le tega pa obračaj kolikor hočeš... Fantje, dejte pustit ljudi, da si nabavijo kar jim paše pa naj pol govorijo kar jim paše.... Vsak troši svoj denar in nimamo vsi istih potreb in želja! Odrastite!!!Ne govorim o marketingu, ampak o uporabnikih...
Očitno imajo nekateri uporabniki pri nas v podjetju zelo stare IOS-e, ker tega menija nimajo.Že dooolgo to ne drži. To urediš v pull-up meniju na isto foro, kot so notification centri.
Očitno imajo nekateri uporabniki pri nas v podjetju zelo stare IOS-e, ker tega menija nimajo.