Nasedel sem lapanju droidarjev po forumih. Naj rečejo kar hočejo, iphone je vreden vsakega centa.
Današnji problem je, da je vse več ljudi, ki niso sposobni razmišljat s svojo glavo. Tok njihovih misli upravljajo in uravnavajo velike multinacionalke, ki "vedo" , kaj je za njih dobro in kaj ne... Lahko bi rekli, da hodi po cestah vedno več zombijev, oziroma hipnotiziranih ljudi kateri z telefoni in ostalimi pametnimi napravami v rokah mislijo, da imajo vse pod nadzorom v resnici so pa sami žrtev nadzora!!! Le tega se pa ne zavedajo!!!Japckarji me spominjate na Hondase..tudi ce te kdo prehiti, je Honda se vedno hitrejsa, to je bilo v praksi ze veckrat dokazano. res noro kaj vse lahko Apple izda, pa bodo verniki vedno sledili. Prov norca se delajo.
Nisem na nikogar kazal s prstom, velja za vse enako...!No ja. To lahk velja tud z kake samsung, huawei, xiaomi in ostalo banggood navlako.
Samo, ded....tebe bo pa hiter pobralo. Tolk enga žolča, tolk enga besa.....še vedno debata teče o telefonih in ne o dializnem aparatu....Noben droidar še ni trdil da je 300€ kitajc enakovreden 1000€ dražjemu iphonu, tak da ne seri gluposti.
Sem si ravno pogledal test iphone 11 pro in avtor ugotavlja: vse je več ali manj isto, razen kamere, ki je na nivoju konkurence od lani, predvsem pa ga zanima s čim si zasluži ime pro, ker nima nič od tega, kar imajo pro modeli od konkurence.
Kaj to sploh je? Ne, ni vgrajen švicarski nož, ampak to zaslepljeni verniki pač ne morete vedet.
Aja pa komentar 9 letnika zraven mene: Zakaj ima isto kamero kot huawei?
Ja ne vem, kaj hudiča pa trdite pol, da so droidi slabši?Noben droidar še ni trdil da je 300€ kitajc enakovreden 1000€ dražjemu iphonu, tak da ne seri gluposti.
Sem si ravno pogledal test iphone 11 pro in avtor ugotavlja: vse je več ali manj isto, razen kamere, ki je na nivoju konkurence od lani, predvsem pa ga zanima s čim si zasluži ime pro, ker nima nič od tega, kar imajo pro modeli od konkurence.
Kaj to sploh je? Ne, ni vgrajen švicarski nož, ampak to zaslepljeni verniki pač ne morete vedet.
Aja pa komentar 9 letnika zraven mene: Zakaj ima isto kamero kot huawei?
Japckarji me spominjate na Hondase..tudi ce te kdo prehiti, je Honda se vedno hitrejsa, to je bilo v praksi ze veckrat dokazano. res noro kaj vse lahko Apple izda, pa bodo verniki vedno sledili. Prov norca se delajo.
Imel sem vse iPhone od 4S naprej, do XS. Sem danes naredil update na Ios 13 na XS-u in na 7-ki od žene. No meni ne en ne drug ne dela tako, kot šus. Delta tako, kot 10 let star Android.
Šteka imenik, ne najde kontaktov, ne shrani sprememb, štekajo maili, ipd.
Se mi zdi, da tale Apple ni več, kar je bil. Še malo, pa sem bom začel res nazaj po Androidu ozirat. Nisem prepričan, če ni kakšen Galaxy boljši in verjetno, da v vseh teh letih od kar sem nazadnje imel Android tudi ta dela bolje. Morda celo bolje, kot XS na Ios13.
Ti samo nakazuje, da že dolgo nisi imel v rokah spodobnega (sodobnega) Androida... Vse, kar si naštel, ponujajo praktično vsak "flagship" Android, verjetno tudi kak cenejši... Glede slik - a v RAW je tudi problem? Poleg tega lahko zaslon "skalibriraš" oz. prilagodiš, če ti tovarniške nastavitvene odgovarjajo. Mislim, da je iPhone 10 al kaj je blestel predvsem z selfie kamero (ker je pač namenjen hipsterski instagram mladini), medzem ko je glavna kamera pešala proti Samsungu in predvsem Huawei...em ... hvala enako? saj ste vendar enaki!!
še to - za moje potrebe je iPhone neprimerno boljši. za potrebe nekoga drugega pa Android phone.
meni je všeč, da zadeva špila praktično out of the box, da ima fotič, ki je zelo dober, predvsem pa nevtralen, da je sistem stabilen ... drugim pač ustreza, da ima dober fotič s (pre)navitimi barvami, da lahko kakšno stvar po svoje nastavi oz. tudi popolnoma spremeni. fajn. jaz teh stvari ne potrebujem (več). zelim samo, da zadeva enostavno deluje. nazadnje, ko sem imel stik z Android telefonom, stvari niso delovale, iPhoni od takrat, delujejo. ko se bo zgodilo obratno, bom seveda spet premislil o menjavi, do takrat pač ne.
Ti samo nakazuje, da že dolgo nisi imel v rokah spodobnega (sodobnega) Androida... Vse, kar si naštel, ponujajo praktično vsak "flagship" Android, verjetno tudi kak cenejši... Glede slik - a v RAW je tudi problem? Poleg tega lahko zaslon "skalibriraš" oz. prilagodiš, če ti tovarniške nastavitvene odgovarjajo. Mislim, da je iPhone 10 al kaj je blestel predvsem z selfie kamero (ker je pač namenjen hipsterski instagram mladini), medzem ko je glavna kamera pešala proti Samsungu in predvsem Huawei...
V glavnem, izgovori đabuk fenov, zakaj je iPhone "the phone to go" so še iz časov iPhone 3 in Galaxy 4. Danes vzameš flagship Android, če hočeš (in ne nujno rabiš) top telefon, vzameš Note (10), če botrebuješ S-Pen (ki je brez konkurence) in vzameš iPhone, če si fanatik in ker "pač moraš imeti iPhone (ali če pač spadaš v hipstersko instagram selfie mladino)
Torej naj vzamem telefon z isto cenovno postavko in slabšim SW?Najbolje da kupis kak Android flagship pa potem ti odgovoris. Zame je to precej subjektivna ocena, na katero si lahko odgovoris edino sam.
Torej naj vzamem telefon z isto cenovno postavko in slabšim SW?
No, no uporabljam samye že od trojke dalje, pri bajti so bili: 3, 5, 6, obe sedmici, devetka in sedaj desetka pa Tab S2 8" in... ja res je velik napredek. Ampak vraga mal me je zaščemela 11ka jabolčna, ker so izboljšali kamero enim je grd, meni se pa dopade! Je pa res, da bi pogrešal androidne funkcionalnosti pa še enkrat toliko bi plačal.... Sam ekosistem je pa verjetno prednost, če ga uporabljaš. Je škoda ljudi na silo prepričevat v nekaj, kar nočejo. Pa škoda bi bila, da jabka krepne kot je nekoč Nokia, ker bi pa pol cene androidom poletele v nebo. Je že prav, da imamo različne sisteme. Kot bi vsi vozili isti avto, ja pol se pa še skregat ne bi mogli več! Youtuber, ki je sprobal oboje iz obeh svetov pravi tako, ko imam jabolko pogrešam android, ko imam android pa pogrešam jabolko. Pustite ljudi, da si izberejo kar jim paše, saj trošijo svoj denar ne vašega!!!!Ne, slabšega, pol funkcionalnega imaš zdaj, samo tega ne veš, ker trolaš v tri krasne, probal pa konkurence nisi. Deluješ mi ko en tistih, ki so ostali tam nekje v 2013, ker takrat so razni samsungi ipd. res bili polom proti japki. Takrat je ios res bil bistveno boljši.
Lej, za mati sem vzel namesto iphona SE za isto ceno Huawei P20. Ja ekran je večji, vse ostalo je slabše. Ni mi za metati stran jurja za podoben eksperiment na višji ravni, ker bo zagotovo isto.Ne, slabšega, pol funkcionalnega imaš zdaj, samo tega ne veš, ker trolaš v tri krasne, probal pa konkurence nisi. Deluješ mi ko en tistih, ki so ostali tam nekje v 2013, ker takrat so razni samsungi ipd. res bili polom proti japki. Takrat je ios res bil bistveno boljši.