Aaaa. Ta search mi manjka . Nisem bil nikoli pozoren na to, da je razlika med njima oziroma kako prides do slednjega. Jaz vlecem samo od vrha in se mi pojavijo sporocila in dostop do hitrih ikon. Tole je pa treba vleci od malo nizje.Kaj naj bi izbrisal?
zakaj moras pritiskati X... Prejsnje besedilo,je zenounaceno... in samo zacnes spet tipkat in se samodejno prepise...
Pri iPhone X je poteg nazvdol okno za iskanje... tiokovnica je ze aktivna... in samo pises...
Use Spotlight Search on your iPhone, iPad, or iPod touch - Apple Support
Search helps you quickly find anything on your device and on the web. Search also offers suggestions and updates results as you type.support.apple.com
P.S. Sem videl, da ti uproabljas drugo bliznjico... poteg iz leve... Tam se moras pa res postavit najprej v okno, da se aktivira tipkovnica..,
Da je tak simpl za uporabo, da moramo kompliciratiKaj smo zdaj ugotovili? Da je japka zanič, ker ti v search polju za kontakte ostane zadnje kar si pisal in moraš na roko zbrisat. Katastrofa, res.
Ker je T9 zadeva iz kamene dobe, ki smo jo imeli na telefonih s tipkami.Pa bi kdo še razložil, zakaj ni T9 dialerja oziroma na kakšen način pa vi kličete folk, ki ga nimate v priljubljenih? Je kakšna posebna finta ali apple pač hoče, da najprej odpreš kontaktne, nato klikneš v iskalnik, vpišeš del imena ali priimka, nato klikneš na to ime, spet klikneš na številko, ki naj jo kliče in potem pokliče? Saj nekako se trudim, ampak vseeno bi človek pri 2000 kontaktih želel imeti kaj takšnega... ŠE najboljši je bil pa rapdialer na Windowsphone, tam sem ga celo nahecal, da se je ob kliku na ikono odprlo okno direktno v iskalniku in sem dejansko natipkal nekaj črk in ko sem kliknil na ime, je klical na številko, ki sem jo klical že prejšnjič. Če sem pa porinil v desno, je pa odprl sms. Zdaj sicer uporabljam Instacall + original dialer, ampak mi gre vse to na živce .
Jernej
GutPoiščeš “kontakt”, izbereš “call” in izbereš kaj ozr. iz katerega programa boš klical.
Povedano drugače - ja, da se.
Ja in če droid nima zasebnosti, zanesljivosti, updejtov,.. se o tem molči oziroma omenja število različnih naprav.Jabuk vernike imam nastudirane v nulo. Ce jabucek necesa nima, te stvari itak ne rabis.
To smo ze obdelali. Ni sans, da imas up to date telefon 5 let pri konkurenciRes je kateri “droid” ima redne update vsaj 4 leta poleg iOS, osX-a ter seveda widnows-ov?
Cakamo “droidarje” pa da vidimo, pa razni “rooti” ne veljajo