Aja ŽE lani? Se opravičujem, da ne dohajam hitrosti uvajanja revolucionarnih tehnologij pri appluHmm, to je bilo že lani (dual sim).
Morda bi raje sodeloval v temah, o katerih se ti vsaj približno sanja?
Aja ŽE lani? Se opravičujem, da ne dohajam hitrosti uvajanja revolucionarnih tehnologij pri appluHmm, to je bilo že lani (dual sim).
Morda bi raje sodeloval v temah, o katerih se ti vsaj približno sanja?
Ja oprosti če nisem impresioniran, ko droidarji iščete obskurne tehnologije, ki jih morda uporablja 1% folka in jih izpostavljate, kot da je njihova odsotnost zdaj nekaj katastrofalnega. Kupce očitno ne moti.Aja ŽE lani? Se opravičujem, da ne dohajam hitrosti uvajanja revolucionarnih tehnologij pri applu
Ja oprosti če nisem impresioniran, ko droidarji iščete obskurne tehnologije, ki jih morda uporablja 1% folka in jih izpostavljate, kot da je njihova odsotnost zdaj nekaj katastrofalnega. Kupce očitno ne moti.
Kako pa ta search prepricas, da zbrise napisano, ko ga enkrat skrijes?Jaz odprem splosno iskanje (slide navzdol na osnovnem ekranu) zacnem pisati ime ali priimek in iz seznama najdenih kliknem na zeljeno ime ali pa ikono slusalke ... Ali pa uporabim Siri... ki tudi deluje odlicno... ko se enkrat navadis...
A ves kako?Pa bi kdo še razložil, zakaj ni T9 dialerja oziroma na kakšen način pa vi kličete folk, ki ga nimate v priljubljenih? Je kakšna posebna finta ali apple pač hoče, da najprej odpreš kontaktne, nato klikneš v iskalnik, vpišeš del imena ali priimka, nato klikneš na to ime, spet klikneš na številko, ki naj jo kliče in potem pokliče? Saj nekako se trudim, ampak vseeno bi človek pri 2000 kontaktih želel imeti kaj takšnega... ŠE najboljši je bil pa rapdialer na Windowsphone, tam sem ga celo nahecal, da se je ob kliku na ikono odprlo okno direktno v iskalniku in sem dejansko natipkal nekaj črk in ko sem kliknil na ime, je klical na številko, ki sem jo klical že prejšnjič. Če sem pa porinil v desno, je pa odprl sms. Zdaj sicer uporabljam Instacall + original dialer, ampak mi gre vse to na živce .
Jernej
ZbrisesKako pa ta search prepricas, da zbrise napisano, ko ga enkrat skrijes?
Jernej
A ves kako?
slide dol na glavnem ekranu.
...
in to mi je manjkalo na androidu.
Meni ponavadi na tak nacin kontaktov sploh ne najde med prvimi ponujenimi opcijami. Najde pa mi zadetke z interneta, med smsi, emaili itd. Skratka neuporabno. Sploh pa bistvo T9 dialerja ni samo v iskanju po imenih. Je imel pa tocno ta del Windows phone reseno stokrat boljse kot iOS pa Android skupaj.
Jaz kar backspace na tipkovnici uporabim.moraš najprej klikniti X na desni strani in potem spet tipkati..
Jernej
Jaz kar backspace na tipkovnici uporabim.
Saj to jim govorim, ampak zgleda da so že vsi pozabili, kakšne telefone so imeli včasih. Search že najde nekaj, ampak kaj ko vse ostane in naslednjič dobiš isto in moraš najprej klikniti X na desni strani in potem spet tipkati. Pa od kje vam poteg dol po ekranu, meni prime edino od leve proti desni . Za Siri pa ne vem, očitno kličem takšna imena, ki jih niti pod razno ne zadane oziroma moram govoriti s takšnim naglasom, da ni nikamor podobno.
Jernej