jao, Ynos ... dajva takole - najprej nisem videl, da gre za Zenbook Pro Duo. pošast. monster komp. priznam. ampak ... si videl, kaka komadina je to? to ni p od prenosno! plus, ergonomije ni, zaradi drugega zaslona. in zaradi dveh zaslonov je battery life ... raje reciva, da ga ni.
sem pa komp želel pred kratkim v Nemčiji videti v živo, ker, iskreno, Zenbook je že imel oznako "All Aluminium", pa je bil tako mehak, da ne vem, kakšen aluminij je to bil, tipkovnica se je vseeno upogibala - nekaj, kar na Macih in Razerjih ne boš videl. ampak ga žal še niso imeli na zalogi, so pa cene tako ali tako 3000€ in več.
tako da prav zelo ugoden ni.
to je precej specifičen komp, za folk, ki večinoma rabi zmogljiv komp, ki je večino časa stacioniran, a ga vseeno lahko vzameš za kakšno akcijo ali sestanek.
so pa patent zračenja skopirali iz svoje ROG Zephyrus serije ... to si tudi poglej, pošastne mašine.
sem imel najprej to v ožjem izboru, ampak je spet problem - natačnost zaslona in pa battery life. in pa, to je ta prenosnik, na katerem sem videl to upogibanje tipkovnice ...