Mah dobro no to so pač večne brezplodne debate ios proti andoridu. Vsak ima svoje prendosti in slabosti. IOS je še vedno bolj simplicity, čeprav je tudi andorid tukaj naredil zelo velik korak naprej. Jaz sem veliko delala (oz. še) v obeh svetovih. In zgolj zaradi določene spcifike se mi tehtnica obrne malenkost v prid andorida, čeprav po goli uporabniški izkušnji ima IOS še vedno prendost (ampak žal tudi kakšno slabost). Skratka oboji so kar kul zadeve...kdo je boljši pa nima smisla razpravljati ker so želje, okus in potrebe povsem različne.
Skratka, če se vrnem na temo. Pri nas v familiji imamo razdeljen tabor nekako 50/50 (ios:andoid) in se mi zdi ta poteza da iphona 11 kar ok poteza za Apple. Ok ja sej js slabši ekran od konkurence pa osnovnih 64gb je malce malo in podobno......kar pa meni najbolj moti in se nikoli nisem poglabljal v to....zakaj hudiča je taka razlika v ceni Iphonov po svetu? Včasih so bile te razlike mnogo manjše ali se motim? Pišuka Iphone 11 je v
USA 699 dolarjev!..po Evropi so cene zelo različen, v Italiji bo verjetno 870 evrov! Pri nas če se ne motim je cena po navadi zelo podobna italjanskimi, od kje taka astronomska razlika v ceni, ki pač roko na srce res ni majhna
Sem na hitro gledal recimo za primerjavo Note 10...je v
USA cca 950$, v EU pa pač 950e..v čem je fora, da Apple za druge trge še tok bolj nabija cene?