Odličen zapisPoleg veganskih vlad so najvecji krivci za tako stanje abjajcani domacini. Jaz sem 15 let hodil peške po Melenbiku ob 3h zjutraj s pičkkami v dopičnjakih brez jebe, mimo vseh panksov s pitbuli (enega sem še brcnil ker me je oslinil). Ko so slišali odločen korak moškega čevlja so kar umolknili in nekaj gledali v prazno ter vrteli baterflahe po zraku. Je pa res, da je bilo to 190/110, zabrita glava, kgb naglas in obleka ranga 2 jurja....
Zdej pa stare Čitroene friziraš...Poleg veganskih vlad so najvecji krivci za tako stanje abjajcani domacini. Jaz sem 15 let hodil peške po Melenbiku ob 3h zjutraj s pičkkami v dopičnjakih brez jebe, mimo vseh panksov s pitbuli (enega sem še brcnil ker me je oslinil). Ko so slišali odločen korak moškega čevlja so kar umolknili in nekaj gledali v prazno ter vrteli baterflahe po zraku. Je pa res, da je bilo to 190/110, zabrita glava, kgb naglas in obleka ranga 2 jurja....
...in poleti dostikrat kupim lubenico na trgu....Zdej pa stare Čitroene friziraš...
Policaji ga pa spet ujčkajo pa z njim kramljajo.... pet-šest strelov, da se za ziher ne pobere več, ne pa tole objemanje.Pa oni še vedno živijo v letu Mohamedovem 1000, da s sabljami letajo naokoli?
seveda v štartu je to jasno.....
Police on Saturday said they had arrested a man suspected of fatally stabbing an 11-year-girl in the Dutch town of Nieuwegein. The girl was attacked in the street at 3pm local time (1400 GMT) and medics were unable to save her life, police said. "In the immediate vicinity, the police arrested a 29-year-old suspect based on information from bystanders and others," a statement from the Utrecht regional police said. The authorities gave no indication of the motives for the attack.
ANP news agency reported that police had confirmed that the suspect was originally from Syria.