Urby misli, da je USA cena brez davka (torej 699+ davek), v EU kjer je cena 870 (ITA) pa je že vključen davek. Bo verjetno držalo.
ah, najbolj pa uživam, ko začne folk zraven tlačiti plastične prenosnike. da, Asus Zenbook je vrhunski prenosnik, se strinjam, ampak - oprosti, plastika ni enaka aluminiju. in bom vedno raje dal več denarja za aluminijasto ohišje kot za plastiko.
vsaj potrudi se in poišči nekaj, kar ima ohišje iz aluminija (ali recimo karbona). obstaja? seveda obstaja. hint? Razer (aluminij). hint? ThinkPad (karbon). ampak - cenovno smo naenkrat tam tam, knede?
plus, da en ima probleme s pregrevanjem (sicer nima takšnega problema, kot Apple, ki je v pretanko ohišje stlačil procesor, ki je potreboval precej več hlajenja, kot je ohišje dopuščalo) in ga posledično ob resnejšem delu ni priporočljivo imeti v naročju, drugi ima probleme z natančnostjo ekrana.
evo ga:
ASUS Global
ASUS is one of Fortune magazine’s World’s Most Admired Companies, and is dedicated to creating products for today and tomorrow’s smart life. Our comprehensive portfolio includes Zenbo, ZenFone, ZenBook and a range of IT devices and components, along with AR, VR and IoT. ASUS employs more than...www.asus.com
aja, je pa magnezijeva zlitina, ne aluminij, my bad.
Tole dvigovanje podna je en večjih mimosunov kar se mene tiče... Ne znajo naredit hlajenja za tako zverino, potem pa naredijo to...
Hm, a ti na namiznem računalniku nimaš rahko dvignjene tipkovnice?
Recimo da sem videl ta sistem v živo in me ne prepriča
Če porajtaš Apple, sploh ne razmišljaj o Androidu, ker boš vedno hotel še jabuk poleg Androida. Drugače pa, predno bo 11-ka zunaj bo Note 10+ že za ta denar ali celo manj in lahko ti zatrdim, da je odličen. Če ti je + varianta prevelik, pa morda manjši ne+ ? Prihaja tudi novi Huawei, samo živ boh ne ve abo imel Google Services. Tudi novi Pixel je na obzorju, etc. V bistvu skoraj vsak mesec nekaj novegaKsz
iPhone 11 bo stal 850eur.
predpostavimo, da ga bom kupil in sem pripravljen dat toliko zanj.
kaj dobim od konkurence na Androidu v tem rangu? Poceni Kitajci me ne zanimajo.
pozabil sem povedat, da ne potrebujem top fotkanja s telefonom, zato mi je 11 ali ekvivalent dovolj.
Novembra bo 3 leta od nakupa iPhona.
v tem casu brez vsakega problema, updati skozi laufajo In se bodo par generacij na voljo.
A lahko na konkurenci tudi pricakujem update vsaj 3 leta? Ali samo na Pixlu?
Meni se je Samsung s7 edge in navaden posodabljal več kot 3 leta. Tazadnja posodobitev do sedaj je bila pred kakim mesecem. Seveda kupleni v prosti prodaji v tujini!Potem je spet samo 2 leti, kar je več je loterija