Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Prej reset, ker je vse umrlo.
Ogo
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Lahko in ga tudi bo, ko bo na Telekomovem rednem ceniku in dejansko dostopen.
Citat:
Mrtev ne pomeni, da ga ne bo. Se pa sprašujem, kdo ga bo uporabljal. Prenosne hitrosti so relativno primerljive s HSPA, pokritost pa tudi ne bo bogve kaj. Pa še tisto grdo anteno rabiš za sprejem in oddajo signala.
Prej ali slej bo UMTS padel še na 900 MHz, s tem pa bo tudi vsa rurala dobila HSPA mobilni internet. Takrat bo WiMAX res mrtev v pravem pomenu besede.
Citat:
Prej ali slej bo UMTS padel še na 900 MHz, s tem pa bo tudi vsa rurala dobila HSPA mobilni internet. Takrat bo WiMAX res mrtev v pravem pomenu besede.
Tole je čisto normalen download. Tam nekje do treh megabitov na sekundo se dogaja, kaj več pa kvečjemu v testnem in optimalnem okolju. Zato pa so teoretične hitrosti in bodo takšne še dolgo. Pri uploadu vidim, da nimaš HSUPA kartice.Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Je na M@ mogoče kaj omejen bandwith na enega uporabnika, ker sedajle sem nadgradil mojo Option GT Max na 7.2mbps, pa dobim maximalno tole:
Sem nekako upal na kaj več, glede na to da dvomim da je ob dveh zjutraj omrežje kaj obremenjeno.
Sem pa med Bežigradom in Jaršami. Povezalo se mi je z 7.2mbps, jakost signala pa je "Very good signal".
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
- Mobitelova pokritost prebivalstva s hitrim internetom je 75%. Kmalu jo lahko dvigne preko 90%, tudi na podeželju.
- Hitrost prenosa je nekajkrat višja kot pri najbolj uveljavljenem paketu ADSL in kabel (1024/256 kbps).
- Cena slednjih in Mobitelovega neomejenega paketa je podobna.
- Hitrost povezave je stabilna.
- Nobenih večjih pomanjkljivosti ni.
Zdaj pa resno vprašanje:
Bo Mobitelov internet ogrozil razvoj WiMAX-a?