Internet Simobil vs. Instant Internet Mobitel

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz ...

No, danes sem se odpravil na Simobil, da bi si privoščil ta Unlimited interent paket in mi je gospodič tam povedal, da se zadeva trenutno ne prodaja in da nadgrajujejo omrežje. Kdaj bi naj blo spet možno pristopiti ni vedel, mene pa zanima, če to ve kdo od vas.

Edina pravila odločitev. To kar so imeli v ponudbi, res ni podobno ničemer.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.823
113
davorinm.wordpress.com
A kdo ve kaj za vraga se dogaja s Simobilovim GPRS (UMTS) omrežjem??

Zadnja dva tedna mi non stop nekaj prekinja povezavo in kasneje noče več vzpostavit, dokler ne restartam telefona (P1i). Najprej sem mislil, da je kriv moj telefon, tako da sem upgrejdal firmware in isto. Potem pa danes zvem, da dela isto kolegu na Simobilu na Nokii E90. Včasih najde sran, včasih pade povezava... čista loterija. Je klical INFO, pa so mu svetovali naj resetira mobitel.
bonk.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A kdo ve kaj za vraga se dogaja s Simobilovim GPRS (UMTS) omrežjem??

Zadnja dva tedna mi non stop nekaj prekinja povezavo in kasneje noče več vzpostavit, dokler ne restartam telefona (P1i). Najprej sem mislil, da je kriv moj telefon, tako da sem upgrejdal firmware in isto. Potem pa danes zvem, da dela isto kolegu na Simobilu na Nokii E90. Včasih najde sran, včasih pade povezava... čista loterija. Je klical INFO, pa so mu svetovali naj resetira mobitel.
bonk.gif

Meni dela brez problema, glede na zgornje speedteste
smile-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Povej še lokacijo. Če je to Šmartinska, podatek ni merodajen. Upload je slab, ping pa katastrofalen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Nazadnje sem bil v LJ v petek in je spet delal slabo umts. Sem moral poiskati WLAN
wink-1.gif

Bomo videli kako bo ta teden.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Ravno včeraj bil na enem "griču" kjer je začuda vleklo simobil UMTS, celo 4 črtice.

But guess what....upload 80kbps, download 700kbps

HSDPA? my ass. Overloaded? Sure.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
V Portorožu npr. je tudi UMTS omrežje.
Ampak interneta ne moreš uporabljajti. Ne vleče nič niti preko GPRSja.
Čeprav v prvih tednih aprila je zelo lepo delalo.

KANGARO

Zelenc'
6. jun 2008
7
0
1
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ravno včeraj bil na enem "griču" kjer je začuda vleklo simobil UMTS, celo 4 črtice.

But guess what....upload 80kbps, download 700kbps

HSDPA? my ass. Overloaded? Sure.

darjan če bi malo poznal tehnologijo ne bi kar iz topa izstrelil da je takšna "slaba" izkušnja posledica overloada. Glede na to da si bil na griču, da si imel samo 4 črtice je 700kbit v DL smeri kar dobra hitrost. Moraš vedeti, da je lahko takšen performance posledica tudi slabšega signala s tem poveznaih interferenčnih motenj itd....