Jaz sem sprobal že vse možne variante. M! je generalno najhitrejši in dobiš dobre hitrosti na največ lokacijah. T-2 imam sedaj in tam kjer dela dela čist ok (ljubljana za kake sestanke, pa doma na gorenjskem imam srečo ker je T2 relativno dobro pokrit, tako da če mi adsl pade se da tudi s tem preživeti). S! po ljubljani dela enako kot T-2, sicer je pa podobna tema kot T-2, s tem da T-2 ne dela, S! pa dela na edge-u... Ko potegneš črto je odvisno od tega kje misliš uporabljati. Če je to cela Slo potem je M! optimalen, če ti tam kjer rabiš vleče T-2 potem je ta price/performance (10eur proti 29eur je kar nekaj denarja), S! sem pa skenslal po dveh letih - takoj ko je vezava zapadla - nekako za sestanke po Lj tudi T-2 deluje, torej 10 proti 19 eur - ni logike da bi 9eur več plačeval za isto stvar. Mogoče ima kdo tudi sreoč in mu S! na mikrolokaciji vleče bolje kot M!, ampak generalno teh mikrolokacij ni prav veliko.
Aja pa še ena prednost T2 če ga rabiš tako kot jaz. Vzameš za npr. 1 mesec pa sprobaš kako deluje - tistih 10€ na mesec te ne ubije, če ti pa ni ok ga vrneš po enem mesecu, ali pa ko ga ne rabiš več - nimajo nobenih nadležnih vezav kot ostala dva. Torej če imaš že umts modem potem je to za sprobat če imaš tako specifiko kot npr. jaz.