V čem je štos da avstrijci lahko plačajo toliko višjo (sicer še nepreverjeno, ker ne vem koliko bodo oni namerili na žagi) ceno?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Licenco za doživljensko smrtno nevarno nečloveško garanje za minimalca, ja to je neoliberalizem
kr mejte sami te zastonj licence
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
80 ur bodo delali zastonj itd.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V čem je štos da avstrijci lahko plačajo toliko višjo (sicer še nepreverjeno, ker ne vem koliko bodo oni namerili na žagi) ceno?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Johhny: poleti nam je podrlo za kamion smrek, tokrat je nekaterim vrhove polomilo, ampak zaradi tega bodo najbrž še nekaj let stale.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
evrofil misli da je delat v hosti isto kot delat za računalnikom pa kucat po alterju... sej za tako "pripravništvo" je lahko zastonj... DELO pa mora biti plačano! gobcanje, filozofiranje, pametovanje, doktoriranje itd pa naj bo volentersko...
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kakšna pa je resonančna? Pri nas je ponavadi Jeloviška smreka. Zelo počasi raste, tako da se jo smatra med bolj kvalitetne.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
evrofil misli da je delat v hosti isto kot delat za računalnikom pa kucat po alterju... sej za tako "pripravništvo" je lahko zastonj... DELO pa mora biti plačano! gobcanje, filozofiranje, pametovanje, doktoriranje itd pa naj bo volentersko...
GTFO.
Ce moram jaz za izborazevanje placat par jurjev na leto - ampak v tem primeru naj pa drzava (drzava?!) se placa - in to normalne ure, certifikat, pa se potne stroske in malico! - tistim, ki se bodo zastonj necesa pri/na-ucili?
Pa vi bi res sistem kjer je "kar je moje je moje, kar je tvoje je pa tudi moje"
A ne se jebat no, pa pod katero skalo spite, da vas ne ukradejo.
Nisem, nekaj je že na strehi, nekaj pa se še doma na kupu suši.Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Johhny: poleti nam je podrlo za kamion smrek, tokrat je nekaterim vrhove polomilo, ampak zaradi tega bodo najbrž še nekaj let stale.
Kakšno ceno pa si dosegel?
Brez ad hominemov se ne da? Mislim, meni osebno je povsem vseeno, samo izpadeš kot totalen douchebag.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Tebi manjka en resen stik z realnostjo, da bi kvasil malo manj bedarij.
Napisal sem, da ni nobene potrebe po državnem subvencioniranju gozdarjev. Glede na ogromno 'ponudbo' na trgu delovne sile, bi podjetja (državna in privatna) brez problema sama na zavodu oddala oglas, da iščejo gozdarje, nato pa bi supply/demand določil ceno, ki jo bodo morala plačati tem ljudem. Če gozdrajev ni, bo potrebno seči globje v žep (plačati usposabljanje, uvoziti delovno silo iz drugod itd), če so, bo zadeva poceni.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Uvajanje je ponavadi minus za zaposlovalca, ker pri tem porabiš (beri - plačaš) izkušenega človeka, ki novinca uči in v tem času skupaj ne naredita toliko, kot bi izkušen delavec sam.