Instant sekači, mene je groza....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Tvoj puf , tvoja hiša, moj , moja hiša, državna gmajna je pa naših vnukov in nimamo pravice ! Očitno je treba imet mal etike in tradicije potem to najbrž človek lažje razume,vam od danes na jutri je to najbrž nerazumljivo!

A ko so cerkvi vračali fevdalne gozdove, ki jih je ta že dvakrat prodala, pa nisi imel nič proti? Če pa država zastavi gozdove za posojilo, pa to ne pomeni, da jih je šenkala, temveč, da jih bo dobila nazaj, ko bo posojilo odplačano. Od cerkve bo nazaj dobila kvečjemu kake gnile štore, pa še te ne zastonj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.441
5.674
113
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:

Potem ti lahko jaz pridem jaz razstrelit, če ne znaš sam postaviti...

vid ga...opasan momak
evil.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
trening je imel po tistem ko je ugotovil da ne zna po stopnicah hoditi in je padel v klet.
z maschine gun ne prideš zraven. še motorko imaš dovolj za tja nest. Mogoče bi s tankom prišel po grabnu navzgor
A lahko kdo zrihta

Dj..svoji babi dj eno skiro v roke pa tamočno ketno pa ti bo vse uštimala...ti pa snemaj iz varnega zavetja
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ki jih je že dvakrat prodala ....komu to ?
Me res zanima komu ?
Moraš pa ločit, pa ti namerno nočeš ali ne znaš,zasebno in javno. Če je nekaj moje ni tvoje in ni cerkveno in ni državno, če je tvoje državno naj kar bo, če si pa ti lastiš državno je pa državi ime Slovenija.
Torej če je nekaj crkveno je zo cerkveno ni ne tvoj ne moje in ne državno !
Naj pošenkajo podjetja , vedno mlahko naredimo nova zemljo pa zapraviš samo enkrat, drugič je ne moreš ker je nimaš več!

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Jeseniškim fužinarjem, ti pa so jo prodali avstrijskemu ministrstvu za kmetijstvo.

Prodala je enkrat, nazaj dobila dvakrat.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
kak link, vir, ali ti morda po levičarsko..... saj itak vsi vemo da je tako

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Ti itaq verjameš samo tisto, kar ti pove župnik iz prižnice in pa Janša.

Sem že zdavnaj podal linke, ampak ti si zapomneš samo tisto, kar ti paše.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
vprašal sem te po viru, ne po subjektivnem mnenju.... Še vedno čakam vir, saj boš zmogel,razen če je to plod tvoje bujne domišlije?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Takole v sloveniji pospravljamo za posledicami žledoloma z najeto tujo delovno silo
Kje so sedaj tiste subvencije, oziroma tisti oh in sploh sekači z mehanizacijo iz tujine.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Dosti je tujcev, ki izvajajo strojno sečnjo... Samo iz ceste se jih ne vidi.
wink-1.gif

In ti tujci neovirano vozijo les na "svoje" žage, mi Slovenci ga pa ne moremo, ker so zafilane kvote. TALE kupček sem naredil že lep čas nazaj (ravno mesec dni, glede na datum slike), pa še vedno čaka na odvoz. Pa ni edini...

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Meni pa je "jodlar" odpeljal proti sredi marca, plačal pa še sedaj ne.
Lep kupček
wink-1.gif
verjamem da tolčete, samo marsikje teren tega ne omogoča najbrž

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ker jodlar pa je bil? Dva sta se baje z enim Passatom muzala po Gorenjskem. Kok maš pa rok plačila?

Mah mi kr na roke točemo. Na naših deloviščih bi zdaj povsod lahko delal s procesorjem, sam kaj ko smo ga lani prodal (ni blo dost dela zanj).
frown-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Eno vprašanje.

Včeraj sem pri Zaplani videl en res oooogroooomen kup hlodov. In čez vse te hlode je bilo napeljano namakanje (pršenje).

Čemu to pršenje?
Da les ne razpoka do razreza? Zaradi lubadarja? ...?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kar prav predvidevaš ja. Sicer ponavadi to namakanje vidiš na žagah, zdaj naj bi pa celo na večjih deponijah v gozdu namakali, ali pa vsaj prekrili z neko mrežo.