Ko že mislim da sem doživel vse živo se mi danes zgodi nekaj extra norega.... na krizišču se zaradi rdeče luči ustavim za bebcem v plavem pižoju, ki telefonira oziroma piše sms...ko se prižge zelena luč, tip ne spelje, malo počakam, potrobim, pa se te ded končno premakne....vmes pokažem še na glavo ,z gesto ki naj bi nakazovala naj ne telefonira , ker očitno ni sposoben delati obojega naekrat...tip se sredi križišča ustavi!!! (mimogrede to je eno najbolj čudnih križišč v Mariboru ko iz ptujske zaviješ na hitro cesto, po dveh pasovih, ki se nato združita v enega.) in stopi ven... Ker je izgledal na pogled da je čudn, pa tudi njegova reakcija ni ravno kazala, da je najbolj bister, ga obvozim tip pa mi brcne v avto. No jaz se odpeljem dalje, nakar se spomnim, da bi si bilo dobro zapomniti registrsko tablico, da ga pač prijavim, če bi imel kakšno poškodbo na avtomobilu. Zato po hitri cesti vozim malo počasneje, da me spet prehiti, in ga posnamem. Nakar se tip spet!!! ustavi na zeleni luči pod bob stezo na zavoju v desno v Melje in zopet stopi ven iz avtomobila....valda leti proti avtu da ga skoraj zgazim. Jaz valda picim mimo, on pa pune gasa spet za mano...no jaz sem se namenil, da se ustavim pred policijsko postajo pa ni šel več za mano...No na mojem avtu ni videti ničesar...tak da ga ne bom rabil prijavit, bom pa objavil tukaj sliko, če ga slučajno kdo pozna kretena ali pač samo za to da se ga izogne če ga kje vidi, ker je tip očitno resnični kre.ten...
Priponke
Nazadnje urejeno: