So bila leva vrata, nacistek?Ko rusofili stokajo nad neprimernim tonom v levi temi o plehu. Neprecenljivo.
So bila leva vrata, nacistek?Ko rusofili stokajo nad neprimernim tonom v levi temi o plehu. Neprecenljivo.
strinjam se, da brihten fant tale k. res ne more bitiVerjetno je čas, da se odstranim iz te Alter greznice. Pa tudi če se trudim, najdem samo ene par tem, ki so ok.
Prav žalostno je vse skupaj.
Tak je to, ko moderira osebek na miselnem nivoju 5 letnika.
@kamelaNa Rabim pospešek za samoodstranitev, tak, da z lahkoto daš komplet ban.
Problematične teme in poste imam skopirane. Nedelovanje osnovnih nastavitev osebnega računa v času omejitve je že samoposebi problematično.
Nimam namena grenit življenja lastnikom, ampak oni odločajo kdo in kaj moderira, zato tudi njihova soodgovornost.
Časa sicer nimam, finance imam, itak mi vsak mesec zaradi inflacije pade lepa vsota v nič, dam raje pametnim da služijo kaj postrani.
Pa še smeha bo nekaj.
To da je ww2 luzerjev lover je jasno in me ne moti. Tudi njega se ne omejuje pri tem njegovem stališču.strinjam se, da brihten fant tale k. res ne more biti
zaradi neznanja in nerazgledanosti reagira s sankcijo
očitno zaljubljen v ww2 luzere
Res. od udarca z vrati, do WWII Ukrajine in rusofilov. Moderator pa pomaga kurit.Verjetno je čas, da se odstranim iz te Alter greznice. Pa tudi če se trudim, najdem samo ene par tem, ki so ok.
Prav žalostno je vse skupaj.
Tak je to, ko moderira osebek na miselnem nivoju 5 letnika.
@kamelaNa Rabim pospešek za samoodstranitev, tak, da z lahkoto daš komplet ban.
Problematične teme in poste imam skopirane. Nedelovanje osnovnih nastavitev osebnega računa v času omejitve je že samoposebi problematično.
Nimam namena grenit življenja lastnikom, ampak oni odločajo kdo in kaj moderira, zato tudi njihova soodgovornost.
Časa sicer nimam, finance imam, itak mi vsak mesec zaradi inflacije pade lepa vsota v nič, dam raje pametnim da služijo kaj postrani.
Pa še smeha bo nekaj.
Ni vredno. Ne časa, ne živcev. Edino, za kar je vredno narediti karkoli, je princip. Si rečeš: vseeno mi je, ampak grem klicat policijo...prijava,...zavarovalnice,...izjave,...tak, meditativen pristop.Ja, to največ tehtam. Po drugi strani imam svojih stvari da se občasno ven ne vidim po drugi strani bi rad videl, kako bi bedak pisano pogledal, da posledice obstajajo, po tretji strani pa ne vem ali je vredno mojega časa in živcev in ali bi uspelo narediti kakšno spremembo na mindsetu bedaka.
Ni vredno. Ne časa, ne živcev. Edino, za kar je vredno narediti karkoli, je princip. Si rečeš: vseeno mi je, ampak grem klicat policijo...prijava,...zavarovalnice,...izjave,...tak, meditativen pristop.
Lahko pa ventile spucaš na način, za katerega veš, da deluje. Mogoče legendarni pristop: pod uro ipd.
Sicer pa za vsakega ignorantskega bedaka, ki ti (lahko) pokvari dan, naredi nekaj lepega za ljudi okrog sebe. Družina, prijatelji, sodelavci,...pa boš videl, "ko je jači".
Tole me je spomnilo na to sceno:Drugače pa najlažje je tako da mu udariš vrata nazaj, dokler je še tam pred tabo da vidi. Če je pameten bo dojel, če ne pa mu razložiš.