Huawei IDEOS X5

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Baje jih pri TM dobivajo nazaj kot po tekočem traku, da se jim na veliko kvarijo. Lahko kdo to potrdi?

Ja, sem tudi jaz slišal. Baje raznese ekranček
evil.gif

http://www.bolha.com/telefoni-ostali/huawei-ideos-x5-poskodovan-oglas1274897921

** JOKE!! **

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Enako moj. V bistvu mi je bolj všeč kot bratov wildfire. Enako njemu.

Aja, eno vprašanje; uporabljam GO SMS Pro za sms/mms. A to je na androidih normalno, da ko dobiš mms, je potrebno vsakič potrdit download priponke, recimo slike? Do sedaj sem imel symbian, pa sem vedno dobil mms s priponko direktno gor.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Naj še kdo od internih kaj pove več o tem. Jaz kot vem, ni nobenih težav. Pa tudi ne vem zakaj bi bile. Če pa so se jih itak hitro reši.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Hej.

Jaz kupujem nov Huawei Ideos X5 (od TušMobil-a). Telefon mora biti popolnoma nov. V zameno (in morebitno doplačilo) lahko vzamem tudi katerikoli telefon pri Mobitelu (cena za paket Itak, če mogoče kdo želi kak telefon, ki ga mogoče nimajo pri Tušmobilu, se lahko zmeniva za nekakšno menjavo). Sem iz okolice Maribora. Ponudbe za ZS.

Saj vem, da to sodi med oglase (kjer tudi je), pa vseeno sem vsebino prilepil tudi sem, kjer je aktualna debata o tem telefonu (oddelka Kupim po moje ne gleda dosti uporabnikov)...
Hvala za razumevanje.

Vardi

Zelenc'
30. maj 2011
9
0
1
Upam, da ni res kakšne masovne napake.. Ampak mislim, da je to bolj tko tko. Isto je pri vsaki stvari, ki jo kupiš ,vedno se najdejo kritiki in ljudje, ki si kar nekaj izmišljajo. Dober primer so avtomobili, ko nekateri ljudje še vedno živijo 15 let za časom in so vajeni samo poznanih znamk.
Sam sem do sedaj imel prejšne telefone Nokia, LG, Sony ericsson pa še ker telefon in moram rečt, da sem izmed vseh teh znamk vsaj en tip telefona nesel na servis. Izjema je bila nokia E63 pa tudi ta je imela veliko hroščev v programski opremi.
Tako, da mislim, da ni skrbi, če se pa pokvari pa na servis.
smile-1.gif

Lep pozdrav

Vardi

Zelenc'
30. maj 2011
9
0
1
Danes sem opazil, da imam na levi strani ekrana (med robom ekrana in tisto bleščečo obrobo ) večji razmak-režo kot na drugi strani. Prav tako se na tisti strani pokrovček od baterije malo premika. Je tako še pri komu? Ker še ni minilo 8 dni od nakupa, mi priporočate, da ga zamenjam? Drugače vse deluje normalno..

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Glede pokrovcka nimam tezav, glede razmaka, ki je pa minimalen, in se ga opazi le ponoci, ko sveti zaslon.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
NOVA cena telefona HUAWEi IDEOS X5 od jutri dalje :

V paketu BREZMEJNI 1000 je 1€ namesto 29€.

V paketu KLASIK 20 je 1€ namesto 29€.

Vir: forum070.net

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Saj vedno prihajajo nove zaloge. Zakaj bi bili taki šalabajzerji, če jih imajo na voljo "neomejeno"?!

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Naj oni meni povedo, kdo je servisirer za te telefone ? Šele potem bom začel razmišljati o nakupu.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Outlook? Gmail? Jaz sem svoje kontakte s stare nokie sinhroniziral z Outlookom, potem vse kontakte izvozil in jih uvozil v gmail, potem pa sinhroniziral s telefonom. Pa še urejaš jih lahko lepo na računalniku, potem pa samo sinhroniziraš.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
mene je tale novica tud "prestrašila" glede nekih napak...ampak po tednu dni ne vidim nobene napake na aparatu.

Seveda ena stvar, v kolikor imam priklopljen wifi in sinc pol baterijo kar konkretno papca, ampak to je verjetno normalno.