Huawei IDEOS X5

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Google navigacija naj bi delovala v nekaterih državah, z nekega foruma: "Navigation only works in the USA and UK.

Other things not being available may have something to do with your geographical location too."

Kot vem predinštaliranih programov se ne da brisat dol (razen z rootom). Sam sem si naložil iGo. sprobal ga pa še nisem.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Jaz sem naložil IGO, ampak je občasno precej neodziven. Recimo pri vnosu destinacije je potrebno večkrat pritiskat na črko. Še kdo drug opaža podobne probleme?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz ga bom sprobal danes. Čeprav mi je satelit prvič iskal celo večnost, in ga je enkrat tudi izgubil. Bo videl danes ko grem na teren.

Vardi

Zelenc'
30. maj 2011
9
0
1
Tudi jaz uporabljam iGo navigacijo. Kolikor sem jo lahko stestiral deluje super, v primerjavi z mojim Garminom v avtu. Najde naslove za razliko od Garmina tudi hišne številke. Karte lahko dodajaš poljubno, katero pač potrebuješ. Bi se pa pridružil prejšnim komentarjem, da zna biti zelo slaba odzivnost v tej navigaciji.
Je pa navigacija zelo požrešna kar se tiče baterije, se mi zdi, da je avtopolnilec tu obveza, če greš na daljšo pot..

Opazil pa sem "problem" pri Ideosu x5, da mi je kakšno zadevo odpru kar sam in da, ko sem hotel prekiniti klic, ga da nisem mogel odkleniti. Pa še kaj bi se našlo, vendar nevem, če ni bila tu kaka moja napaka saj je telefon še nov in ga raziskujem in morda ugašam napačne aplikacije?!
smile-1.gif

Lep pozdrav

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vse navigacije so požrešne. A, drugače sem ga pa danes sprobal in je rabil 5 minut da je našel satelit. Aaaaaa... Drugače pa deluje super.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Vse navigacije so požrešne. A, drugače sem ga pa danes sprobal in je rabil 5 minut da je našel satelit. Aaaaaa... Drugače pa deluje super.

Baje da ta aplikacija reši navedeno težavo
smile-1.gif
.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Evo, prejel skin case.
Prilega se lepo, ni predebel.
Naročil sem ga 19.5. dobil 31.5.2011
link do oglasa: Ebay

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
kaj maš pa na zadnji fotki zgoraj - usb ključ?

Jaz sem sicer enga druzga silikon case nabavu, poslikam, ko dobim.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik Bias pravi:
kaj maš pa na zadnji fotki zgoraj - usb ključ?

Jaz sem sicer enga druzga silikon case nabavu, poslikam, ko dobim.

ne,nek obesek.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Baje jih pri TM dobivajo nazaj kot po tekočem traku, da se jim na veliko kvarijo. Lahko kdo to potrdi?

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
@cresh, in kakšne probleme naj bi imel...meni še deluje upam, da me ne doleti usoda :S

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Le kaj vse bi si lahko še izmislili, če ne gre drugo, ajd probimo... Jaz ga imam že 14 dni, brez težav.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ne, nočem dat fon v nič ali na slab glas, sam to je reku kolega sodelvcu. Ta kolega dela pa v TM na Brnčičevi. Pa me sam zanima če je to res, ker sodelvc hoče glih kupt Ideosa, sam ga je zdej ta prestrašu

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
ne, nočem dat fon v nič ali na slab glas, sam to je reku kolega sodelvcu. Ta kolega dela pa v TM na Brnčičevi. Pa me sam zanima če je to res, ker sodelvc hoče glih kupt Ideosa, sam ga je zdej ta prestrašu

Ce bi bilo to res, bi gotovo bil med temi "katerim se na veliko kvarijo" kdo, ki je akviten tudi na forumih... in bi bilo kaj napisano "oz prve roke" ... Tako pa ni ne tukaj... in tudi ne na www.slo-android.si napisanega nic podobnega ...