Huawei IDEOS X5

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
-a imaš kakšne info da prihaja še kakšen zanimiv telefon
grims-1.gif

-lahko na zs

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
A je mogoče še nekdo ugotovil da ta telefon ima zelo slabo anteno,
ali pa bo treba kje kaj nastavit za boljši signal?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz sem imel zelo dober signal. Sedaj imam Nokio C6-01 in moram priznati, da moram paziti kje držim telefon. Mi je pa Symbian veliko boljši OS od Androida. Sploh pričakujem Anno oziroma Belle.

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
No ja razen tega da mi v dvigalu včasih izgubi signal nimam drugih težav s signalom.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ne vem, če je bilo že kje govora o zamenjavi baterije... namreč s telefonom sem zadovoljen z baterijo pa na žalost ne. Drži mi kakšen dan, mogoče dva...
Zanima me, če lahko počim notri 3.7V, 1700mAh?

Pri prejšnjem dlančniku Asus z WM sem lahko baterijo brez problema zamenjal za močnejšo.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.659
513
113
Najbolje je da se navadiš da ga vsak večer priklopiš na polnilec in te nič ne skrbi. Žal je to pri novejših telefonih skoraj vedno obvezno.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ali pa kupi dodatno original baterijo + dodatni polnilec baterija za cca 8€ na ebayu, sem ravno zadnjič nekaj gledal. Ponaredkov baterij, ki bi imele večjo kapaciteto od originala ni, pa tudi na splošno nisem videl ponaredkov baterij za Huawei, ker kitajc ne bo šel kitajca fejkat
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Ponaredkov baterij, ki bi imele večjo kapaciteto od originala ni, pa tudi na splošno nisem videl ponaredkov baterij za Huawei, ker kitajc ne bo šel kitajca fejkat
wink-1.gif

No ja, jaz sem jo našel, pa me zanima če se jo splača vzet in sprobat... Cena je smešna 3,58EUR.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Glej, če kitajčki napišejo 1700mAh, še ne pomeni, da je res tolk (verjetno je bližje 500mAh, kot pa 1700) ...Ne kupuj kitajskih no-name baterij, kupi recimo kake Japod oz. kakšne druge vsaj malo preverjene znamke (da majo dobr feedback), ki so še vedno poceni...

Tudi če bi dejansko dobil 1700mAh baterijo (pa je ne boš...), ti bi telefon samo 10% dlje držal glede na original... Tko da to neka pametna rešitev ni....

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
No, ravno zaradi tega sem vprašal, če je že kdo to nabavil in če dela ok. Vem, da lahko vzamem original in bo vse ok... (ali pa tudi ne). Cenovno sta pa obe bateriji nekje enaki.

Kot sem tudi že napisal, sem pred leti vzel 150mAh večjo baterijo kot je original za Asusa in mi dela še sedaj (dosti boljše kot original).

Skratka, zgleda, da še noben nima druge baterije oz. imate še vsi originalno, oz. zamenjano z originalno... Thx!

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Nimam potrebe po zamenjavi... Izdrži mi pričakovano 2 dneva če igram igre in sem non stop gor, drugače tudi do 5 dni...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Kak to misliš non stop gor? Na netu si preko mobile ali wifija in ti zdrži 2 dni?
Meni surfanje pokuri zelo hitro baterijo...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Mare3 pravi:
Nimam potrebe po zamenjavi... Izdrži mi pričakovano 2 dneva če igram igre in sem non stop gor, drugače tudi do 5 dni...

Seveda
hysterical-1.gif

Iskreno povej, da igraš 2D igrce pol ure in da greš kaj na net preverit, tu pa tam.Drugače ne gre.

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Poglej na stran 17, sem prilepil screenshot. Takrat sem samo klical in pošiljal sms-e tu pa tam kakšna igra in internet. Več kot pol ure pa iger na telefonu sploh ne bi mogel igrati ker imam za to računalnik... Če pa ti igraš igre več ur potem pa logično da boš ostal brez baterije v manj kot enem dnevu lol.

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Hočem ti povedat da nimam telefona zarad iger, če ga imaš ti za to, potem se sprijazni in ga polni vsak dan.

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
Evo tudi jaz sem ga nabavil, začetno navdušenje me je minilo in zdaj iščem rešitve za probleme:

-a je že komu uspelo spariti P1 in X5-misija nemogoče, saj tiste kontakte sem zrihtal me pa vseeno zanima

-ali je kdo rešil težavo sesuvanja ruterja, ko je v bližini še ena naprava povezava pade in je potrebno ponovno resetiranje ruterja, da povezava spet začne delovati, zelo čudna zadeva zakaj se to dogaja (ker to z resetiranjem se mi nič ne dopade)

-iGO sem tudi rešil z updejtom B136, ker prej tudi gpsfix ni rešil zadeve, zdaj se vsaj poveže po par minutah

-ali se že kaj ve kdaj se bo pojavila posodobitev 2.3?

-no v glavnem brez teh težav bi bil telefon za tako ceno super, tako pa
ne-ne-1.gif

22. jul 2007
13.582
1.764
113
124
kako se na telefonu ali pa na androidu izklopi funkcija T9 - predvidevanje vnosa, ker mi že gre pošteno na živce