Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz se niti ne morem povezat na siol modem z automatic ip adress, ce pa nastavim static pa deluje, tak da probaj nastavit static ip adress v nastavitvah telefona.
Pod nastavitvami za Wireless na routerju imas stevilko channela, tisto nastavi na 6 recimo. Drugace ti pise vse v web vmesniku routerja ali v navodilih poleg routerja.
Pojdi z računalnika na router.
Predvidevam da tudi pri tebi samo vtipkaš v explorer: 192.168.1.1. Username pa password imaš napisano spodaj na routerju, če ni noben spreminjal. Pod wireless settings (oz. nekaj podobnega mraš imet) piše channel - tam daj na 06.
Jaz nevem če to pomaga, samo razložil sem, kako priti tja. Imam pa tudi jaz na 06, sem preveril.
Router najde, in ko kliknem da poveže, takrat začne skenirat, in skenira v nedogled,
spodaj piše da je omrežje zapomnjeno, zgoraj Wi-Fi skoz išče, ikonu od Wi-Fi mam zgoraj levo in je vprašaj (?) zravn ???
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.