Huawei IDEOS X5

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Daš telefon na tiho .. A budilka bo vseeno zvonila..
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz ne uporabljam budilke, sem raje kupil klasično. Ker sem s pomočjo tega telefona prvič zamudil v službo.

22. jul 2007
13.582
1.763
113
124
Pod opisom pravijo da ne deluje, ok saj je vseeno malo gledam če bi si nabavil kakšnega androida pa vidim, da je največja hiba prav vzdržljivost baterije na androidih, kakšne imate pa vaše rekorde ob res minimalni uporabi telefona recimo - 3-4 klici po par minut na dan?

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Pod opisom pravijo da ne deluje, ok saj je vseeno malo gledam če bi si nabavil kakšnega androida pa vidim, da je največja hiba prav vzdržljivost baterije na androidih, kakšne imate pa vaše rekorde ob res minimalni uporabi telefona recimo - 3-4 klici po par minut na dan?
Airplane mode ima vsak Android telefon.

Baterija pri izklopljenem netu in nekaj klicih na dan drzi komot 2-3 dni. Vendar je posedovanje takega aparata za take namene bedarija, ce hoces 1 teden baterije, kupi staro Nokio z monokromatskim zaslonom, funkcija telefonskega klica je se vseeno vrhunska.

To me spomni na paciente, ki vozijo s ciglo pod gasom, da lahko v gostilni nabijajo, da njihov avto pije 6. Ja, res dosezek
bonk.gif

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
1312895065637.jpg

Zgoraj se vidi koliko procentov je še baterije, malo pod tem pa koliko časa je minilo od zadnjega polnjenja. Kot se lahko vidi je 3dni že mimo baterije je pa še malo manj kot polovica.

Nazadnje urejeno:

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
No pa sem ga le napolnil, včeraj okrog polnoči je imel še 18% baterije, pa sami izračunajte koliko je zdržal
wink-1.gif

bmen

Zelenc'
28. jun 2008
23
0
1
POzdravljeni

Imam težavo z X5 - včeraj mi je ekran najprej pobarvalo v modro in nato v roza (s telefonom je je igral 3 letni mulc).
Telefon mi je nato uspelo dvigniti in ponovno namestiti uradni ROM 136 (po navodilih), vendar:

- ne morem naložiti nobene aplikacije z Marketa - napaka je "Download was unsuccessful, please try again later",
- na 2 Gb interno SD kartico ne morem iz telefona naložiti nič (če telefon prikopim na PC pa je kartica berljiva -brez problemov (na pc dobi oznako U8800-MMC, velikost je 2 gb datotečni sistem je FAT32)

prosim pomagajte

bmen

bmen

Zelenc'
28. jun 2008
23
0
1
Zadevo sem rešil.

Potrebno je bilo zbrisati cache (settings, Aplication Manage applications, market, force stop, uninstall updates, clear data, clear cache, IN nato ugasniti gsm - UGASNITI -> in zato sem rabil skoraj cel dan

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Imajo v Tušmobilu že kakšne silikonske ovitke za ta aparat? Nekaj bi rad kupil, pa me zanima če se da kje v Sloveniji kupit karkoli.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Ne bo ti žal. Meni ni. Za 1€ je za moje pojme to v paketu Vesolje best-buy. Če greš v Tušmobil, daj prosim poglej za dodatke, če imajo (torbice, etuije, nosilce...)