Huawei IDEOS X5

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
Ne, to je bil jeziček na tehtnici. Tudi sam imam in se imel Nokio, pa mi niti enkrat niso normalno priznali garancije. Da morajo menjati ohišje zato ker je prah zapacal mrežico pri slušalki (kljub temu, da so sami priznavali, da je mrežica in slušalka preblizu) še razumem, da pa je ekranček crknil zaradi vlage (po njihovo dovolj da imaš vlažne roke!!?? -kjepa naj držim telefon) to mi pa ni najbolj jasno.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Uporabnike dotičnega Android aparata spračujem sledeče - kolikšna je kaj avtonomija baterije oz. po domače,
koliko časa kaj vzdrži baterija pri omenjenem aparatu, seveda ob predpostavki neke normalne povprečne uporabe?
Že vnaprej hvala za vse odgovore...
priden.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
A če pa nebi napisal obvestila, bi kupu aparat in šele nato opazu da je Teleray serviser, a bi zarad tega aparat vrnu?

Jaz bi ga takoj. Ker oni so pa res brezobrazni do konca. Njihov odnos zadnja leta je katastrofa. Odkar jim je pa uspelo skenslat EU garancijo za nokije, pa je njihov odnos še dosti slabši. Odkar so me pri nokiji e51 in nokiji n900 nategnili sem rekel adijo nokia kupljena pri nas.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej mi je drugače vseeno za IDEOS X5 , ga kmalu vrnemo ,nismo nič plačali. .Ampak če bi bil ta U9000 IDEOS X6 , bi ga pa vzel .

jnce

Zelenc'
6. jun 2011
5
0
1
Lahko prosim poveste, katere nastavitve imate sklopljene, da vam zdrži dva dni? Najbrž kakšen sync in kaj podobnega :D

Vardi

Zelenc'
30. maj 2011
9
0
1
Meni baterija zdrži cca.. 2dni po slabih dveh mesecih uporabe. Izklopljen imam GPS, sinhronizacije, WiFi skratka vse kar ne potrebujem nujno. Bluetooth imam vklopljen kadar sem v avtu in imam prostoročno telefoniranje. Moram pa povedati, da kar veliko govorim po telefonu zaradi službe. Prav tako le še redko odigram kakšno igrico.
Imam pa za vas še eno vprašanje : Ali vam ko želite končati telefonski pogovor in telefon umaknete od ušesa ( ko se sam odklene ) kdaj ne prime tipka za prekinitev pogovora? Meni se to pogosto dogaja in ga moram zaklenit in odklenit s tipko na vrhu telefona in šele nato lahko prekinem pogovor. Včasih pa tudi to ne pomaga in moram postopek večkrat ponoviti. Se morda komu kaj sanja zakaj se mi to dogaja?

Hvala lepa za odgovore in lep pozdrav.

maky

Pripravnik
18. jul 2008
38
0
6
MENI DRŽI BATARIJA PRIBLIŽNO 1 DAN ČE PA PA SLUČAJNO GREM NA INTERNET PREKO WIFI-JA PA MOGOČE 3 URE
PA IMAM IZKLJOPLJENO 3 G OMREŽJE PA POSODABLJANJE PA NEKO VARČEVANJE Z BATARIJO

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako je z funkcijo budilka pri tem telefonu, ali deluje tudi pri izklopljenem aparatu?

Budilka pri Izklopljenem aparatu ne deluje.. Na bilo kerem Telefonu ki ma Android ne deluje ko je telefon izkloplen..

Nazadnje urejeno: