Huawei IDEOS X5

Mare3

Zelenc'
28. jun 2011
27
0
1
Če bo kdo nalagal tale novi oxygen2.2.2_r2a-u8800.zip in ima naloženega r1a verzijo (prejšnja verzija), lahko izpusti korak -wipe data/factory reset in samo inštalira .zip v racovery menuju in resetira telefon to je vse.

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
A se že kaj šušlja, kdaj bo prišla nadgradnja androida na Ideos 5?
Jaz imam trenutno 2.2.1 pa so govorili nekaj, da bo v jeseni prišel update na 2.3, če se prav spomnim?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz sem včeraj dal gor to : oxygen2.2.2_r3-u8800 .Dobiš pa ven android 2.3.5 . Hudo hiter je , manj stvari gor namesti kot jih imamo prvotno . Izredno hiter .Se mi zdi pa bolj stabilno kot original . Sem se matral z hi suite software pa obupal . Čakam uradno verzijo tudi jaz .

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
kakšne izkušnje glede push maila in gmaila? Kako vam deluje, kakšne so kaj nastavitve? Pride mail v trenutku?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem naštimal gmail in ja takoj sem dobil .Imam ALL INCLUSIVE od TM .Prej na ideos-a x5 kot na PC dobil gmail .Sem zaenkrat full zadovoljen ,ampak še enkrat . Full manj stvari kot prvotno gor . Proc lahko štimaš od - do . Se mi zdi saj v mojem primeru baterija manj požrešna kot prej . Ga pa gmail pobira . Ostalo pa dela lepo . Če hočeš probaj . Greš pa lahko nazaj na original če ti ne paše .

Nazadnje urejeno:

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
ce je komu znano, kaksen add-ons, auto translate, da prevaja tko kot na racunalniku z windowsi, internetne strani?

copicar

Zelenc'
7. okt 2011
2
0
1
Lepo pozdravljeni !

Ker še nimam izkušenj za Huawei IDEOS X5 imam par vprašanj,prosimče mi lahko kdo pomaga.
Nevem kako bi lahko nastavil zvok zvonenja z svoje sd kartice,vprašal bi še ali se da oziroma kako se da ustavit neke aplikacije ,saj non stop tečejo nimam pojma kaj sploh so oziroma kaj sem aktiviral da tečejo .
zelo vam bom hvaležen za odgovor

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Za poljubno zvonenje greš pod predvajalnik glasbe, najdeš mp3, ki ti ustreza, pritisneš soft tipko za dodatne nastavitve (ena izmed 4ih spodnjih tipk, home, nazaj, searc, dodatne nastavitve) in boš videl opcijo set as ringtone. To je to
smile-1.gif

Kar se tiče aplikacij je pa tako, sistem sam začne zapirati dalj časa neaktivne aplikacije, ko potrebuje RAM za kakšno aplikacijo, ki si jo odprl tako, da se glede tega ne sekiraj. Obstajajo tudi task killer programi (dobiš na marketu) ampak tej ponavadi zelo kurijo baterijo (jaz sem uporabljal advanced task killer), na nekaterih telefonih deluje OK na drugih pa pobira baterijo nenormalno.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Zelo zadovoljen, pri nas na šihtu nas je zdej pet uporabnikou ideosa in vsi zadovoljni vsem vse dela....
še enkrat bi kupil istiga, pa še tušmobil je zakon FREE 20

lp

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Gledam, da bi vzel IDEOSa zraven paketa FREE20.... kako ste kaj zadovoljni z njim?
Primerjal sem ga z Samsung galaxy ACE pa mi čisto jasno, da je po specifikacijah na GSMareni malenkost boljši telefon a se prodaja ceneje kot ACE?!?

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ga imam dobre 3 mesece.
Dela vse bp, ni da ni, zaslon bomba, občutljivost na dotik odlično, ...

Edini problem je, ko me folk vpraša, a je to iPhone al HTC? Rečem da je Huawei - ideos. Aha, kaj pa je to? (to je zihr kar nekaj). Pomaga ko rečem, da je en bolj zmogljivih androidov.
Če te to moti, pa upoštevaj željo nekoga iz sosednje teme in si kupi fake iPhone, ki ne dela.
grin1.gif
je pa za na mizo.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
hehe eh jst od HTC dizajra negrem stran rabm pa enga enga za mojo
smile-1.gif
pomoje je nebo motilo, da je hyundai