htc wildfire +/-

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
hm .. mogoče s kakšno kremo priti praskam na plastiki .. dobiš na petrolu(merkurju/bauhausu .. s temi kremami smo tudi luči na avtih popravljali ..

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
...a mi ve kdo povedat kak kej kaže z slovenščino? kolegu je ful všeč in bi ga kupu sam ne zna besede angleščine.

hvala za info.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik boogle pravi:
.kak kej kaže z slovenščino?

ne kaže
smirk-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Problem s sinhronizacijo koledarja
frown-1.gif

Na HTC imam koledar, ki je že bil naložen gor. Na Gmailu sem si pa vpisal nekaj vnosov v Gmail koledar. Zdaj, ko dam sync all ali pa samo sync calendar, mi na HTC ničesar ne doda ..

Pošto pa sinhronizira vedno in brez problemov.

Kaj delam narobe?

NAŠU! Je bilo treba na HTC označit gmailov koledar za sync!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Katero navigacijo mi svetujete za tale mobilnik, kje zdownloadati ter kje dobiti mape? Rabim dobro pokrito SLO, HR, BIH, ter druge kot so I, A, D, H....

Kak nasvet? Hvala 100x
nahrung002.gif
Link lahko na osebno sporočilo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
igo.... ima edini dobro pokrito yugo...

resolucija je pa boga... in pride dosti stvari odrezanih ali zamaknjenih...... brez veze....

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz ..

Zakaj mi ta vrag vedno prestavi melodijo telefona, ko ga dam filat? Z MP3 mi ga vedno rukne na driiiiin .. driiiin .. GRR! WTF?!

In pol moram vedno znova štelat melodijo .. Ko bi vsaj nazaj skočil po končanem filanju ..

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
igo.... ima edini dobro pokrito yugo...

resolucija je pa boga... in pride dosti stvari odrezanih ali zamaknjenih...... brez veze....
Obstajajo malo prirejene verzije iGOja, ki naj bi delale ok s to resolucijo. Linka pa naj ne bi smel dajati na forum
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Očitno hrošč v androidu.Javi googlu
smirk-1.gif

Poleg tega mi velikokrat, ko pišem SMS v "ležečem" položaju telefona, ne dela tipka "briši" .. Ko ga obrnem nazaj v "stoječ" položaj, pa spet dela ..

Kje/Kako javim?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Najbolše, da narediš seznam napak.Pred meseci so se zbirale napake za samsung galaxy S, ko je bil froyo še v beta fazi za omenjen telefon. Objaviš pa seznam na kakem vlkem tujem forumu prav za androide.Sigurno bo kdo tu na forumu več vedel, kateri forum je to, ker jaz žal ne vem.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Sem na hitro preletel zgornje poste, zato ne vem če je bilo govora o fotoaparatu... Ta se mi sploh ne dopade, slike so zelo slabe, nekatere neostre, nekatere preveč rdeče... skratka ne dobre. Primer: slika obraza z 1m je obup (rdeča in neostra slika).

Vem, da boste napisali, da naj fotkam s fotoaparatom, ampak vseeno, bi HTC s 5mio pik moral narediti boljšo fotografijo.

Upam, da bom razumljivo napisal vprašanje glede sestave fotoaparata. Opazil sem, da je okrog leče (najmanjša "pika") najprej en črn kolobar (ki pa ni v centru leče), potem pa še čisto na zunanjem delu en črn in srebrn kolobar.
Bi lahko mogoče to bil vzrok, da slike niso ostre in boljše, ali pač telefon ni primeren niti za čisto osnovno slikanje.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
prej bi si prebral teste o tem modelu in bi videl, da je bil fotič precej popljuvan. Eni so napisali, da je med najslabšimi v 5M razredu.

A si med tistimi, ki gleda samo MPixle? Važen je kvaliteten senzor. Kaj ti nuca 12MP če imaš slab senzor, potem pa si jezen nad šumom, čudnimi barvami itd.

Pa še en velik minus tega modela je resolucija. Katastrofa.

HTC so na splošno odlični telefoni, samo ti v nižjem cenovnem razredu pač ne nudijo tisto kar ostali v višjem cen. razredu. Logično.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ja, sem mislil, da bo tako... Sploh ne gledam na MP ampak glede na to, da imam še Asus dlančnik star dobre 4 leta in dela dosti kvalitetnejše slike z 2MP.
Ne preostane drugega, kot da se sprijaznim s tem
smile-1.gif

A mogoče obstaja kakšen software za fotoaparat, da bi ga mogoče vsaj malo izboljšal?