htc wildfire +/-

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Da ne odpiram nove teme ;

Rad bi sinhroniziral HTC WF (kontakte), pa mi orodje za sinhronizacijo od HTCja ne prepozna, da je povezan prek USB porta. Baje se da preko googla tudi sinhronizirat .

Kaj narediti ?

urko

Zelenc'
4. nov 2008
22
0
1
Tkole je meni uspelo sinhronizirat:

If you cannot see the HTC Sync option when you connect your phone to the computer via USB, please follow the

Instructions below:

1. Make sure you select USB Debugging in Settings > Applications > Development before connecting your phone to the computer

2. Connect you Phone to the PC and wait 20 seconds for your phone to install HTC Sync on your phone.

3. Unplug the USB sync cable. Wait for 5 seconds. Reconnect the Phone to the PC using the USB cable.

4. Select “HTC sync” and wait for HTC Sync to recognize your Phone. This process could take up to a minute your first

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Omogoča!
V tej temi je že bilo govora o GPS navigaciji na WF, če malo nazaj pobrskaš.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Ne, navigacija. To deluje na principu GSM/UMTS signala.

Naprimer pri nokiah je blo tp poimenovano prikaz trenutne lokacije, Ko si bil v Mariboru na Gosposvetski je pisalo MB-center pod imenom omrežja.

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
Meni se baterija sprazni na telefonu, nenormalno hitro. V 8-10 urah, ne porabim nič posebnega mogoče pol ure klicev, največ uro interneta, poleg tega pa zmeraj ugašam programe s Killerjem. A je mogoče kaj v nastavitvah, ali je enostavno slaba baterija. Imam ga en teden pa ga ne bi rad že takoj na servis poslal nazaj. A mogoče kdo ve kaj je narobe?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
maš v nastavitvah battery use pa poglej kaj ti jo najbol žre.

wifi, gps in 3g ti laufa skos al izklaplaš?

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
nimam sloh 3g omerežja, ampak edge, najbl mi žre android sistem in telefon v pripravljenosti (idle??), nimam vkloplenega gpsa niti wifi

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Veš kaj je fora....rabiš nekaj ciklov, da se ti napolni do max.....

kok mV dosežeš? Recimo, pri meni na Desire na začetku zdržal med 1-2 dni, zdaj dosegam 3 dni+.....

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Verjemi, da ne more bit taka razlika pri bateriji... Pač telefona nena tolko uporabljaš, kot prve dni po nakupu, to je vse, ne pa da je baterija kar naenkrat 2X boljša.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
pa tisti Killerji naj ne bi dejansko bili potrebni na Androidu 2.1, tko da tisto ti dodatno baterijo kuri
smile-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Meni je prvi dan držala celih 24 ur, samo sem res cel dan visela na telefonu. Zdaj mi ob povprečni uporabi drži nekje 3 dni.
lp

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
You wish
grin1.gif

Tista teorija, da se kapaciteta poveča po 2 ali 3 ciklih je bolj tak tak. Mogoče , da se poveča za 10%, mogoče.
wink-1.gif

parttwo-34.jpg

In za lion baterije velja, da je boljše, da jih ne spraznimo do konca, preden jo damo polnit, ker nimajo spominskega efekta.Dejansko jo počasi uničujemo, če jo popolnoma spraznimo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Danes je bil neki update za wildfire. V prvih parih minutah po posodobitvi se mi zdi, da se malenkost počasneje odziva, vsaj pri pisanju smsa to opažam.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Da ne odpiram nove teme...

wildifire vs experia x10 mini

-android
-enaka zaslona

Horse

Zelenc'
9. jul 2008
8
0
1
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Da ne odpiram nove teme...

wildifire vs experia x10 mini

-android
-enaka zaslona

Sam imam trenutno (dobrega pol leta) Tattoo-ja in me nekoliko moti premajhen zaslon za kakšno resnejše "tapkanje" text-a (mail, gtalk, sms, google docs,...). Sicer vnašanje besedil ni bilo ravno na "programu", ko sem kupoval telefon, a sem z uporabo Android-a odkril njegovo uporabnost, zato me je začel slab zaslon motiti.

Ker sem predhodno uporabljal telefone s qwerty tipkovnico, sem sedaj iskal Android alternative in med drugim naletel tudi na SE X10 mini pro (edina alternativa ostaja še Motorola Milestone - kolikor je meni znana ponudba). No, pa da ne bom preveč dolgovezil:

Za moje poznavanje, razumevanje in okus, se X10 mini (pro) in Wildfire ne moreta primerjat. Sicer sem se precej več ukvarjal z SE-jem kot HTC-jem, a lahko rečem, da bi bil po mojem mnenj X10 mini pro neuporaben, če ne bi imel fizičnega qwerty-ja (kar X10 mini dejansko je). Sicer je zaslon zaradi svoje tehnične zasnove natančnejši napram Tattoo-ju, a je zaradi svoje velikosti precej neprimeren za kakršnokoli tipkanje. Poleg tega pa X10 mini (pro) precej uspešno "filtrira" uporabnost/praktičnost Android-a, vsaj kolikor je poznana iz HTC-ja (na enaki ločljivosti zaslona). Nekoč je nekdo na tem forumu omenil, da SE ne ponuja dovolj dobrega Android "experience-a", kar se mi je takrat, tako kot nekaterim drugim uporabnikom, zdela precej smešna izjava - dokler nisem preživel kakšne ure z X10 mini pro - sedaj popolnoma razumem, kaj je želel s tem povedati. Glavno, kar me je zmotilo je to, da imaš na X10 mini (pro) lahko na "namizju" le en widget na enkrat, po drugi strani pa si omejen na le štiri bližnjice.
Z Wildfire-jem sem se sicer le bežno srečal, kljub temu pa lahko rečem, da se tudi meni zdi "mlajši/manjši brat" Desire-ja. Razen velikosti in ločljivosti zaslona, nisem opazil kakšnega večjega zaostanka, je pa res, da nisem nek "power user", je pa tistih par milimetrov večji Wildfire-jev zaslon (glede na Tatto-ja) zlata vreden.

Če povzamem to svoje treniranje vnašanja besedila z računalniško tipkovnico:
X10 mini (pro) ima manjši zaslon kot Tattoo. Čeprav je bolj natančen, to ni dovolj, da bi lahko (brez fizične tipkovnice pri pro-ju) normalno vnesel dalji tekst od 10 znakov. Kar se uporabniškega vmesnika tiče bi rekel, da je HTC-jev neprimerno boljši, vsaj kar se tiče 320x240 zaslonov. Wildfire, po mojem mnenju, v vseh pogledih prekaša Tattoo-ja, tako da bi se v tem pogledu veliko raje odločil za Wildfire-ja kot za X10 mini pro, med tem, ko se mi zdi X10 mini, popolnoma neuporaben.

Upam, da se nisem preveč razpisal, glede na to, da nisem ravno aktiven na tem forumu, a sem moral nadoknaditi zamujeno.
smile-1.gif