htc wildfire +/-

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ravno o tem govorim. NISO v HTC koledarju. NISO v nobenem koledarju! Bili so v koledarju, ki sem ga zbrisal, ampak alarmira mi pa še vseeno.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Za kateri koledar iz Marketa gre ? Kam jih je shranjeval ? Si preprican da si ga odstranil + datoteke iz SDja ?

Glej pac tak je ne, kot tudi doma ne meces cevlje kam pride, ko prineses nove domov, tak tudi ne shranjujes stvari v koledar "kr nekam". Malo je treba preverit ali je lokalni od aplikacije ali od HTC ja koledar ali pa Googleov online koledar.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Gre za HTC Busines calendar .. nekaj takega ..

Ko mi je javilo, da ga moram update-at, ga nikakor nisem mogel in sem ga zato zbrisal (Applications - Manage Apps - HTC Business Calender - Uninstall).

Kam je dalo vnose v koledar (SD?) ne vem, ker se ne spoznam toliko. Če so pa (in očitno so) nekje v HTC, bi pa raje imel, da mi jih zdajšnji koledar (HTC prednaložen) tudi pokaže. Če gre. AMpak imam v nastavitvah koledarja obkljukano "vsi koledarji" pa mi teh vnosov vseeno ne kaže.

ant

Pripravnik
Čao

Mene pa zanima tele mobitel. Glede na nizko resolucijo, ki jo vsi grajajo, me zanima ali je to v realnosti res tak porblem?
Trenutno imam e66. Ekran na htc je 3,2 inch pri nokii pa 2,4, medtem ko je resolucija pri obeh ista.

Morda je bolje, da počakam na wildfire S?

Hvala

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kaj je zdaj ta wilfire S, kaj ni bila Grati napovedana že decembra (s podobnimi karakteristiki) , sedaj pa tale.

Kje je fora?
d055.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Wildfire bo nadgradljiv na 2.3 , medtem ko gratia ne. Samo kako bo 2.3 laufal na 600 Mhz procesorju? Še 2.2 ne dela povsem tekoče na 1Ghz procu...