htc wildfire +/-

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Očitno hrošč v androidu.Javi googlu
smirk-1.gif

Poleg tega mi velikokrat, ko pišem SMS v "ležečem" položaju telefona, ne dela tipka "briši" .. Ko ga obrnem nazaj v "stoječ" položaj, pa spet dela ..

Kje/Kako javim?

Eto, nove posodobitve...tipka končno dela
cheer.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
No, mene tudi PO posodobitvi zafrkavajo toni ..

Včasih mi noče preklopiti nazaj na nastavljen ton, ko ga neham polniti ..

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ima kdo mogoče rešitev za praske na leči? Kje bi lahko kaj kupil (internet) da jih odstranim? Najbolj zanimivo je to, da sem imel kar nekaj teh pametnih telefonov oziroma telefonov z dobrim fotoaparatom, nikoli ni nastalo toliko prask kot pri tem. Pa še redno ga nosim v etuiju.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zakaj mi včasih sliko iz galerije da v MMS kot sliko, drugič pa kot slide?! Pa delam vedno enako .. Včasih se mi to zgodi tudi pri prejemanju MMSa ..
frown-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.944
113
pri taščici
po prebranem sodim da so "pametni" telefoni vse prej kot pametni....
mene je tudi E5 dala "tinte" pit in sem jo raje zamenjal za evre. sedaj pa gledam kaj bi spet vzel. pa sem še bolj zmedene.....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kripo tako al tako računa, da ga bo google kmalu poklical za testerja programske opreme.
tongue-1.gif

Čakamo še steina, da si androida omisli
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
po prebranem sodim da so "pametni" telefoni vse prej kot pametni....
mene je tudi E5 dala "tinte" pit in sem jo raje zamenjal za evre. sedaj pa gledam kaj bi spet vzel. pa sem še bolj zmedene.....

To je iluzija, ker so navadni telefoni zabiti tak (beri omejeni) :D

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ni blema. Ga še niso ustvarili telefona, ki mi ga ne bi uspelo zjebat. Pa tudi računalniške opreme ne
frown-1.gif

Očitno je moje sevanje hujše od elektronike
grin1.gif

Nad tem GSm sem sicer zadovoljen, samo hroščev ima pa res preveč:
- enkrat ppt enkrat slika v MMS
- po polnjenju včasih normalno zvonjenje, včasik kar nekaj
- brisanje včasih v ležečem položaju dela, drugič ne
- še kaj bi(se bo) našlo ..

Je Desire glede tega kaj boljši?

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Zanimivo, da pa meni vse zgoraj omenjeno (kripo), normalno dela
d055.gif

Rok uporabe: od začetka avgusta
tongue-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Par dni nazaj nabavu tole zadevco pa sem kr zadovoljen.
smile-1.gif

Zanima me edino, kam moram kopirat video file (na kartico), da si ga bom lahko ogledal, pa preko katerega programa se gleda. Pa še zanima me kako je s podnapisi, se da to tudi zrihtat, da delajo in kako ? Za video probavam pa nikakor ne rata ...
crazy1.gif

Lp, Gašper

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Zdaj bom še jaz začel z noobovskimi vprašanji....

telefon mi je sihroniziral kontakte.... nekje mi je kar zraven telefonske s sim kartice potegnilo še mail... in še sliko, ki sem jo vstavil zraven v gmailu.... po kakšnem ključu to dela?

Kje v gmailu lahko sedaj vidim, vse te kontakte? Sem celega pregledal.... se še kje kakšen menu skriva.
confused-1.gif

Aja imam 2.2

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
v imeniku nastavi da ti prikazuje samo kontakte, brez gmaila.slike pa ti meče not tiste, ki si jih uporabnik gmaila sam določi

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
evo, našel nov bug
frown-1.gif

Alarm na nek dogodek .. piska mi tudi 2 uri po dogodku, če ga ne ugasnem ..

Sicer mi reče, da ga lahko ugasnem tako, da potegnem s prstom po ekranu navzdol .. YEAH, RIGHT! .. Moram telefon odkleniti, držati levo zgoraj, da se zavihek odkrije in potem dati "clear", da zadeva ugasne ..

A je možno kje narediti, da v kolikor imam dogodek ob 22.00, opozorilo pa ob 21.55, da mi zvoni samo 1x, ne pa dokler ga ne ugasnem, saj mi lahko potem zvoni cel teden! Pismo, tale wildfire je qrac .. vse manj sem zadovoljen z njim ..

Zadnje dni me tudi zafrkava položaj v ležečem .. kar noče in noče se postaviti v ležeči položaj, ko pišem SMS .. včasih se takoj spremeni, velikokrat pa kar noče ..