htc wildfire +/-

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Danes je bil neki update za wildfire. V prvih parih minutah po posodobitvi se mi zdi, da se malenkost počasneje odziva, vsaj pri pisanju smsa to opažam.

Kaj ta update ponastavi telefon na tovarniške nastavitve, ali ne?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Par vprašanj:

- preko kabla povezal HTC s PC .. s PC nesel v Explorerju na HTC en MP3, zdaj ga pa nikjer ne najdem. Bi si ga dal za ringtone. Sem ga pa našel v mapi Music, vendar ga ne more igrati, ker ne igra mp3 datotek?!?!?

- prilagajanje scen .. a je možno kaj tudi odvzeti s kakšne scene ali je potrebno vse zbrisati in potem jovo na novo spet vseh 7 scen prilagajati .. namreč .. prilagodiš si 6 scen, v zadnji pa nekaj zajebe.s in moraš potem od začetka .. al kje ne najdem znaka "-". Znak "+" je desno spodaj ves čas.

ok, zaenkrat je to to.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
2. točka

Zadrži aplikacijo, pa bi se naj spodaj pojavilo rdeče območje z minusom, kamor potegneš aplikacije in jih pobriše. Vsaj zdi se mi, da je tak.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
aha, bom probal.

prva točka: zdaj mi ga igra, ampak kot ringtone ga pa še vedno ne morem imeti. nikjer ni možnosti tonov, razen tistih, ki so že gor. Nokia ima npr. poleg naloženih tonov še "Galerija", kjer si izbereš naložene mp3.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Novo vpršanje
smile-1.gif

sinhroniziral HTC z Gmailom .. in mi, ko napišem SMS, pa hočem dodati prejemnika, ponudi poleg vseh telefonskih številk tudi ves milijon email naslovov ljudi, katerim sem kadarkoli poslal mail ..

A se da kako ločiti? da bi mi pokazalo samo GSM številke, ne pa tudi kontaktov, ki so originalno na Gmailu .. Ker je zeloooo moteče ..

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
v imeniku stisni menu knof pa so tam neke nastavitve in izbereš da ti ne ponuja gmail stikov

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Hm ..

Ko odprem sceno Favorites .. mi ponudi na sredini ekrana 3 vzporedne črtice in pa znak +. Pod tremi črticami se skrivajo številke, pod znakcom + pa številke in email naslovi. Če kliknem na Menu, ne pokaže ničesar novega .. le tipkovnica zgine ..

Isto je, ko hočem fotko poslati kot mms .. ponudi vse naslove, ne samo številke .. annoying
jezen.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
dal, pa vseeno pokaže vse .. pustil obkljukano samo phone in SIM .. odkljukal Gmail ..
frown-1.gif
.. v bistvu ni razlike od stanja, če pustim obkljukano čisto vse ..

Pa novo vprašanje: noče mi več odpreti koledarja. Z marketa si naložil calendar pad .. ga odprl .. videl .. mi je všeč .. pol pa z ene scene zbrisal navaden koledar in hotel dati tja ta calendar pad .. pa ne morem, saj mi napiše The application CP (proces jp.ne.gate.calped) has stopped unexpectedly. Please try again .. wtf?!

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kako rešujete zadnjo stran telefona (lečo fotoaparata), meni so se po slabem mesecu na njej začele pojavljati praskice, pa ga imam v etuiju ves čas. Ideja?!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz imam na ekranu folijo, nosim ga pa v golla torbici in nimam še nobene praskice.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
jaz v Sparu kupil etui iz tekstila, ki je na notranji strani fibra .. in poleg zaščite tudi lepo očisti telefon .. stane 7,99€ .. moraš pa kupiti črnega (ne sivega) da je dovolj dolg ..

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ok. Hvala za nasvete. Kako bi pa potem sedaj lahko rešil te praskice? Ima kdo kako idejo?