Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zdravo. jaz sem naložil na wildfire-a aplikacijo prek usb-a vendar nevem sedaj kje v telefonu najdem to aplikacijo in kako jo inštalirati na telefon. gre se pa za igrco. HVALA
Pomoje so neke nastavitve narobe, se mi zdi, da sem na prejšnjem telefonu imela podoben problem, prejemanje ja, pošiljanje ne. Neke številke je bilo treba drugače napisat, kot so bile pa avtomatsko nastavljene.
Včeraj se mi je WF updateal in se je gor naložil 2.2. (Froyo). Danes pa sem opazil, da mi v koledarju manjkajo vsi vpisi, ki sem jih vnesel v koledar na HTC. Tisti, ki so na gmailu, so v novem koledarju, tistih vnosov, ki sem jih pa vnesel direkt v koledar na HTC, pa manjkajo
V "Calendars" pa ni opcije HTC calendar ali pa kaj podobnega
Je gmail calendar, exchange, facebook .. ni pa telefonskega koledarja .. WTF?!?
Zakaj za vraga mi WF že 3 dni javlja dogodek, ki se je zgodil pred tremi dnevi?! .. A sem res jaz tak trot al je ta moj WF posebna izdaja s posebnim številom napak??
vsak ponedeljek mi piska za isti dogodek .. zdaj mi že od zadnjega ponedeljka neprestano javlja za ta dogodek .. kako ga ugasnem? in zakaj se prej ni nikoli to zgodilo?
Ok, nimam pojma o Androidu, a sama struktura OS je verjetno podobna kot na WM.
Predlagam ti, da najprej preveriš, ali imaš na tem dotičnem dogodku, vključeno ponavljanje.
Verjetno imaš vključeno tedensko ponavljanje (če se oglasi ob ponedeljkih ob istem času)
Če se ponavlja dnevno, je vključeno dnevno ponavljanje, (če se oglasi dnevno ob istem času) etc ...
To ponavljanje odpovej in ena tvojih težav bo čudežno izginila.
V koledarju z Marketa sem imel opomnike. Ker je ta zastonj koledar potekel, sem ga zbrisal in zdaj uporabljam HTC prednaložen koledar. V tem koledarju ni (videti) vpisov iz prejšnjega koledarja, ampak mi jih pa vseeno javlja
Vnose sem vpisal diorekt v HTC, in jih ni v Gmailovem koledarju (ali pa kakšnem drugem).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.