HTC Hero

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Sej drugace ni treba nic preklapljat, ker izberes med mms nastavitvami kateri apn naj uporablja. Android pa ima to reseno drugace, torej en apn za vse. Kar je cist ok, ce bi operaterji to omogocal.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
2 sitni zadevi.

Če uporabljaš GPS, gre baterija prej kot v enem dnevu.

Iskanje ljudi s črko Ž meni ne deluje.

Pa še tretja, izbor jezikov je obupen. Poljsko, češko pa še nekaj. Sramota.

LP,
PIC

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
obstaja mogoče kak program, da lahko sam uporabljaš svoje skalibrirane karte, kot oziexlorer na wm napravah?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
2 sitni zadevi.

Če uporabljaš GPS, gre baterija prej kot v enem dnevu.

Iskanje ljudi s črko Ž meni ne deluje.

Pa še tretja, izbor jezikov je obupen. Poljsko, češko pa še nekaj. Sramota.

LP,
PIC

Mislim, da nobena naprava ne zdrži več kot pol dneva, če veliko uporabljaš gps. Je pač požrešno. Tole glede jezikov je res hecno, samo nisem pa nikjer opazil, da bi kakorkoli vplivalo na napravo. Mogoce pri type asistentu, ki je pri meni izklopljen.
Baterija drugače meni zdrži enako kot pri vseh tovrstnih napravah, en dan. Je pa push mail vključen, nič klicev ali smsov, samo wlan, bt in občasno gps. Pa, ker je novo, veliko marketa :)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kako je kaj stanje z Android 2.0 sistemom za Herota? Nič se več ne piše o tem. Obljubljali so že za konec '09 zaj pa ni še nič. Al sem jaz spregledal?

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Imam nekaj vprašanj...

1. Kje določiš , da se shranjujejo vse na SD kartico, ker tega ne najdem nikjer?
2. Ima še kdo težavo, da se mu ne poveže laptop in aparat uporabljam W7 na PC-ju z XP-ji nimam problemov
3. A se da nekako prenesti kontakte iz N95 v hero-ta preko BT-ja, ker aparata se vidita samo nekako nista kompatibilna ko se prenos začne.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
1. ne moreš, vsaj do naslednjega fw apdejta ne
2. meni dela normalno
3. ne gre kontakte preko bt pošiljat

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
A mislijo urediti trapast nabor jezikov in dejstvo, da če iščem ljudi na čžš, da jih enostavno ne najde?

LP,
PIC

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
1. ne moreš, vsaj do naslednjega fw apdejta ne
Upam, da pride kmalu apdejt naokoli

Citat:
Uporabnik Steve pravi:
2. meni dela normalno

Meni ne dela, da se na glavo postavim
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:

3. ne gre kontakte preko bt pošiljat

To pa pogrešam zelo.

Sedaj pa še nekaj vprašanj, ker nisem našel oz. sploh ni mogoče

1. kako nastaviš zvonenje za grupo? <----- za vsak stik posebej gre za grupo nisem našel

2. kako nastaviš željeno melodijo za budilko ne tiste po defaultu, ki so v aparatu

3. zakaj ne zakurbla bujenja ko je aparat ugasnjen .....a je treba kaj nastaviti ali se sploh ne gre?

4. kaj je treba nastaviti, da pošilja MMS-e

To je to za 1x kar zelo pogrešam, če ve mi kdo odgovoriti na ta vprašanja :D
pozdrav.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
A mislijo urediti trapast nabor jezikov in dejstvo, da če iščem ljudi na čžš, da jih enostavno ne najde?

LP,
PIC

Jaz sem rešil to že zdavnaj, da nikoli ne pišem šumnikov kadar shranjujem stike, ker že prej na starejših telefonih mi je čudne kvake delalo ko sem shranjeval na sim stike. Vrjamem, da je zoprno, ker dejansko ne najdeš stika pa veš, da je shranjen

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Se lahko v februarju nadejamo posodobitve na 2.1?

Upam, da bo delovanje hitrejše, ker sem se na Nexusu precej razvadil (ja, vem, da je HW boljši). Enostavno dela vse bolj smooth.

LP,
PIC

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Hm, jaz sem pa prebral, da bo februarja.

No, upam da imam jaz prav
smile-1.gif
))).

LP,
PIC

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Hmm... A je že sploh za kateri Android bil izdan uradni update na novejšo verzijo SW, kot je bila ob izzidu? S tem ne mislim na popravke, ampak, da je bil recimo iz 1.5 nadgradnja na 1.6, 2.0, ...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
2.1 je precej hitrejši, vsaj po mojem subjektivnem mnenju.

Je pa tudi res, da je brez Sense UI Android precej manj "lep", ampak kljub temu funkcionalen in prijeten na oko
smile-1.gif
.

LP,
PIC