šotorPo mojem pravilna odločitev. Tile kitajski krši so običajno zanič in če bi bili recimo tretjino cene, se še splača riskirat, vse kar je več, pa brez veze.
Lahko daš link do tega, ki si ga nabavil?
Strešni šotor MH500 FRESH & BLACK
Svoboda? Strešni šotor je zasnovan, da se lahko odpravite povsod, saj omogoča hitro in enostavno postavljanje na strešne nosilce.
www.decathlon.si
potem, ko začneš brati reviewe, je baje zelo priporočljivo dati še protikonedzancijsko podlogo. Sva tudi to nabavla. Ali pomaga ali ne, ne vem. Res pa v šotoru praktično ni vlage. Zelo zelo malo, čisto pri glavi. Je pa na bočnih dveh oknih vedno malo zračenja Ne moreš narediti 100% temo. Sam sem zelo občutljiv na svetlobo ob jutrih, in mi tole ni moteče. Imam doma 100x bolj svetlo. Imam navaden lidlov šotor, ki je tudi notri črn, in je res 100% tema, tam pa se res dela vlaga.
Anti-kondenzacijska podloga za strešni šotor MH500 2P
Ta podloga bo olajšala prezračevanje in tako zmanjšala kondenzacijo pod ležiščem vašega strešnega šotora MH500 2P.
www.decathlon.si
Seveda so si gospa zaželeli, še malo strehice in privatnosti... Kar niti ni slabo, če ostaneš več dni na mestu. Za eno noč je pa vsaj meni malo tečno postavljat in pospravljat.
Baldahin za strešni šotor MH500
Baldahin je zasnovan za povečanje bivalnega prostora strešnega šotora MH500.
www.decathlon.si