Glih ti si to vun potegno, avto odpad pa trije jugeci na kupu, to so se toti friki šli takrat ...landcruiser ki si se ti zaj na tvoj problem spomno
Popolna stvar ne obstaja. Vsak se znajde po svoje oz kampira po svojih zmožnostih ali načelih...Men se zdi vso to kamp opremo luštn pogledat, strešni šotorji so zdajle zelo popularni, je pa zadeva draga, štorasta, kakor vzameš. Namreč, ti katere jaz vidim, gledam, jo uporabljajo kot alternativo AD, se pravi, se grejo parkirat v en kamp za teden ali več in smo spet pri problemu s trgovino. Vse pospravt za tisto žemljico in vse nazaj postavt. Alternativni šotor na tleh, z vso pripadajočo opremo, ti še za cel dopust ostane. Kakor komu paše. Samo komentar.
- v kampu ga hitreje postavim in pospravim. Del razlike zgubim doma, ko ga moram spravit s strehe
V stresnem imas notri ze vse postavljeno (blazina), medtem ko imas pri navadnem se delo z blazinami (sploh pospravljanje)Ne verjamem. Decathlon two seconds šotori se hitreje postavijo in zložijo kot tale postavi na streho
Šotor za kampiranje za tri osebe 2 SECONDS XL FRESH&BLACK
Presenečenje za vikend? Šotor je namenjen trem osebam in omogoča hitro postavljanje v le nekaj minutah. Zagotovljeno enostavno premikanje!www.decathlon.si
tole more bit novejša zadeva? Pred parimi leti, ko sem gledal in na koncu kupil v lidlu za tretjino cene, so vsi bili premajhni. Ker sem pri 2m in navaddni šotori imajo stranice postrani, so mi bili tako prekratki oz sem potem z glavo in nogam tiščal v stranice. Lidlov je pa bil daljši. Tale iz dechatlona zgleda ok. Če bi ga prej videl, bi morda celo to vzel namesto strešnega...Ne verjamem. Decathlon two seconds šotori se hitreje postavijo in zložijo kot tale postavi na streho
Šotor za kampiranje za tri osebe 2 SECONDS XL FRESH&BLACK
Presenečenje za vikend? Šotor je namenjen trem osebam in omogoča hitro postavljanje v le nekaj minutah. Zagotovljeno enostavno premikanje!www.decathlon.si
Ja to res, ma vseeno ni toliko dela s pospravljanjem blazinV stresnem imas notri ze vse postavljeno (blazina), medtem ko imas pri navadnem se delo z blazinami (sploh pospravljanje)
tole more bit novejša zadeva? Pred parimi leti, ko sem gledal in na koncu kupil v lidlu za tretjino cene, so vsi bili premajhni. Ker sem pri 2m in navaddni šotori imajo stranice postrani, so mi bili tako prekratki oz sem potem z glavo in nogam tiščal v stranice. Lidlov je pa bil daljši. Tale iz dechatlona zgleda ok. Če bi ga prej videl, bi morda celo to vzel namesto strešnega...
Zrelo za reklamacijo. Sicer nisem ga še imel na dežju, sporočim naslednji teden, ker v dolomitih izgleda bomo imeli dež, koliko res zdrži. Po specifikacijah ustreza:Tega Quechua za 3, imamo mi, za vikende. Dvakrat smo imeli močan naliv, v notranjosti je bilo vse mokro. To je bolj za lepo vreme.
Z večjim družinskim šotorom nikoli ni bilo težav
Enkrat je bilo v Puli, konkretno neurje. Močan dež z vetrom. Stole in mizo smo našli precej stran od šotora, mi pa počakali v avtu, da je šlo mimo. Drugič nas pa ni bilo v kampu, ker smo bili v mestu na večerji. Ko smo prišli nazaj, je bilo po neurju, voda pa v šotoru. Podloge, spalke, vse mokro.Lahko je pa ta tvoj močan naliv bil res močan, kdo ve..
Za par dni najbrz nimas cele omare s seboj.In ja, prtljago je tudi treba nekam dat. Kako pa spijo nekateri, ko imajo notri podest, pa 20cm nad glavo, mi pa ni jasno.