HTC Hero

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja sej to je problem pri teh, ki štancajo ven nove aparate vsakih par mesecev. Potem se jim jebe za stare modele. iPhone ima svoje probleme, samo v tem trenutku na iPhone 2G, skoraj 3 lete starem modelu, deluje zadnja verzija OS. Preprosto je to Applu v interesu, zaradi app store-a.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
HTC ima preveč dela z Nexus podporo
smile-1.gif
baje da se folk kar pritožuje nad customer supportom

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Uh,

tega se sploh nisem lotil
smile-1.gif
. Čakam na uradni build.

Za primerjavo imam Nexusa.

LP,
PIC

bibon33

Zelenc'
19. feb 2010
1
0
1
Ojla!
Prosim, če mi kdo pove kako nastavit hero-ta, ker mi je povezava z gps-om nehala naenkrat delat, tako, da niti brskalnika, vreme in še drugih stvari ne morem več uporabljat. ko grem na nastavitve, vidim , da je povezava na gps obkljukana pa še za svoj pin me nonstop sprašuje. Nič mi ni več jasno. :-(((

lp bibon

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
GPS (GLobal Positioning System oz. po domace "navigacija") nima veze z brskalnikom, vremenom, pin-om
smile-1.gif
... Verjetno imas izkljucen prenos podatkov (GPRS/EDGE/UMTS,...) ...

Tukaj imas osnovne nastavitve... Lahko da se pri Herotu kaj razlikujejo meniji... podatki pa so pravi...
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
si na tušu mogoče? meni je tam tudi gprs enostavno mrknil sam od sebe in ni drugega pomagalo kot reset telefona. ponavadi 1x na dan
stupid-1.gif
odkar je mobitel kartica not, se mi to v 1 mesecu ni zgodilo niti 1x

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Simobil na Herotu 1.6 in Magicu 1.5 vsake toliko isto naredi. Meni pomaga ce vklopim/izklopim airplane mode.

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
No sem tudi jaz po novem lastnik tega telefona in mi je kr všeč. dajte mi povedati, za kakšne dobre aplikacije in katere so nujno potrebne.

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Kako je zdaj z novim sistemom?

Naj povem, da sem zelo zadovoljen s telefonom, vendar dela mal prepočasi. Se pa da navaditi
smile-1.gif

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Ima kdo kak dober program za kontakte shranjene? Namreč ta people ima dosti funkcij za vnos, ampak mi ni všeč, da mi ne javi kdaj ima oseba rojstni dan in seznam zadnjih klicev je preveč občutljiv, saj vedno ko pogledam in želim klicati, mi uspe pritisniti nekoga drugega .)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
norca se delajo! sem malo prej prebral v enem cajtngu da se apdejt napoveduje za junij
stupid-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
norca se delajo! sem malo prej prebral v enem cajtngu da se apdejt napoveduje za junij
stupid-1.gif

Jaz bom kar Root-al telefon, če bom znal. Vse nove aplikacije so samo za 2.1. Kakšna bedarija.

moj občutek je, da HTC namerno to dela...ker so ravno lansirali par novih telefonov...in bi raje, da folk prestopi na nove telefone, kot pa da se zadovoljijo z upgrade-om.

Če kdo ve kakšen dober, jasen link za root-anje HTC Herota, naj nalepi. tnx

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
samo z rutanjem gre sense papa ne? pomoje tudi to zanalašč delajo, ker nevem kak lahko vmes razvijejo 3 nove mašine, za heroja pa zmanjka cajta al kak
stupid-1.gif