HTC Hero

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Evo, jaz sem nasedel HTC politiki. Prodal Heroja in vzel Desire. In sumim, da bom tudi tukaj obstal na 2.1, LOL.

LP,
PIC

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
In kakšna je razlika?
smile-1.gif
Občutna najbrž

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Sem imel pred nekaj meseci vzporedno Heroja in Nexus One, pa sem že takrat vedel, da se bova s Herojem kmalu ločila
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
američani bodo update fasali zgleda da še ta teden

http://www.engadget.com/2010/05/04/sprints-htc-hero-update-to-android-2-1-finally-coming-on-may-7/

evropa kot vedno pri vsem šepa zadaj. to je mail od htcja, ko sem jim preyebal vse po spisku:

Citat:
Thank you for contacting HTC. We do apologize for the delay. Yes, we are working on an Éclair update for the HTC Hero. Because Éclair is a significantly enhanced release, it will require some time to update Sense for this new version of the Android OS. Please be patient while we work to provide you with a tightly integrated experience like the one you are already enjoying on Hero. HTC will be providing a free update to Éclair for European HTC Hero variants. Starting in June, anyone owning an HTC Hero will receive an initial preparatory update, shortly followed by the full Éclair update. For the full update, we would recommend using a free Wi-Fi hotspot or an unlimited data plan, otherwise standard data charges may apply. Again we do apologize for the delay If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again. Please note that you can contact us via support line.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Najbolj bedno je to dejstvo, da zastanek dela njihov Sense ... Mater, pol pa dajte update osnovnega Android 2.1, Sense pa potem ko bo koncan. Ravno zarad tega mi gre Sense pocasi na [censored].

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Moj Heroj mi je padel v 5 cm globoko lužo in ležal tam 5 sekund dokler sem ga lahko pobral.
cry12bpy.gif

Kaj je že najboljša alternativa, če bo mrknil? HTC Desire?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Evo, jaz sem nasedel HTC politiki. Prodal Heroja in vzel Desire. In sumim, da bom tudi tukaj obstal na 2.1, LOL.

LP,
PIC

Nexus One dobi 2.2, kar pomeni, da če Desire ne bo dobil 2.2, si pa ga bomo lahko sami naložli. Edino Sense UI bomo izgubili.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kok šans pa mam, da bo še delal?

Problem je ker sem še leto dni na aneksu pri mobitelu, pa bi moral plačat polno ceno.

Odstrani baterijo kar domnevam da si ze storil
wink-1.gif
pusti aparat par dni nekje na toplem (ne vrocem) in se naj posusi. Ce imas orodje in znanje ga lahko se razstavis da se hitreje posusi. Ko bo popolnoma suh probas ce vse dela kot mora,ce dela ga neses se na kaksen lokalni servis da ti ga scistijo se v ultrazvocni banjici (bolj kot preventiva nadaljnim problemom zaradi vode,oksidacija itd.)

To bi bilo to. Upak da ti ga uspe resiti.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Za naše območje bo kao čez 1 mesec nekje...čeprav dvomim. Bi mi pa prav prišlo...od nalaganja raznih programov ipd...je že čas, da formatiram zadevo, ker dela počasi, baterija pa zdrži veliko manj.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
je pa smešno to vseskupaj. mencali so tak dolgo da bo vmes že 2.2 ven prišel
stupid-1.gif