HTC Hero

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Še nič. jebeštrga tole.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Prvi vtis super. Sploh dejstvo, da ti vse sam updejta in vsi programi ter nastavitve ostanejo nedotaknjeni (z izjemo ure in datuma).

Na browserju lahko končno flash izklopiš, tako da hitreje louda določene zadeve.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
se pravi ti zmontira gor 2.1 in vse ostane gor? ni blo rečeno da ga bo sformatiralo?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Meni je vse ostalo gor. En služben mail sem dobil še preden sem prvič prišel v menu 2.1. Edino scenes mi je pobrkalo...še enkrat sem si moral naštelat home screen in vse ikonce.

Opazil sem, da tokrat končno dela SMS notification o poslanih sporočilih.

Android Market ima več aplikacij...bolj pregleden je, ker ima screenshote aplikacij končno. Se mi zdi, da je sprehajanje po menujih hitrejše...odpiranje aplikacij pa se mi zdi isto.

Home screen je spremenjen. Klikneš na gumb home, pa ti minimizira odprt screen in pokaže vse ostale na enem zaslonu. Da kao hitreješ preklopiš med posameznimi stranmi screena. Ne vem če je uporabno.

Dost ikonc je polepšanih, ampak mene to ne gane.

Google Maps ima zdaj navigacijo z usmerjanjem (turn left, turn right ipd...).

Kamera je softwersko konkretno prenovljena. Na boljše.

Če še kaj opazim sporočim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ko te nekdo kliče in se hočeš javit, telefon zazna kdaj primeš Herota v roke (premik) in samodejno stiša zvonenje, da ne zvoni BV.

Ne vem pa kako to deluje, če ga nosiš v žepu in hodiš....ti stiša in ne slišiš telefona?
tongue-1.gif

Funkcijo je mogoče izklopiti.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Tudi moj je posodobljen za 1x se še iščem in mi ponovno noče pošiljati MMs-je prenos podatkov dela BP.

Imam občutek kakor, da bi dobil ponovno novo igračo v roke. Nobenih komplikacij lepo ponudi updejt klikneš YES in to je to vse kar moraš vedeti in narediti
cool-1.gif
:D

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ne dela več Copilot, pa še kakšna aplikacija (verjetno tiste skrekane).

Je komu že ratalo dat Google Earth na HTC Herota?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A se že komu zdi Hero na 2.1 bolj počasen in štekajoč?
confused-1.gif

Ja, in to zelo. Sem te že zadnič mislo na MSN vprašat, če maš ti tud probleme.