HTC Hero

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Spet je novi update.

Ampak je tudi problem. Ne najdem več tiste velika ure za homescreen, ki ima še vreme poleg. Odstranilo mi jo je iz zaslona in med widgeti je ne najdem več.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ob 23:58 mi je samodejno javlo sporočilo na telefonu, če želim updejtat.

Edit:
Ura že dela. Sem mogo še 1x restartat telefon.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
meni je že ene 3 dni nazaj pa ga nisem inštaliral. sem zdaj preveril in dal na dl. upam da res dela hitreje, ker včasih me ima da ga v steno fooknem. stisneš klic....1....2....3....4.....5....6 sekunde.......kliče
bonk.gif

btw, za jesen je bil napovedan android 3.0. je že kje kaj za zasledit o tem?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sploh ne govori. Zadnič me je že melo da ga iz drugega štoka fuknem. Kličem kolega, mi pomotoma kolega dol fukne, prekinjam klic, telefon zmrzne, rabi 5 sekund, da lahko spet stisnem klicanje, stisnem klic, spet 5 sekund da začne klicat. Meni se je skoraj odpelalo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kje že v menuju pogledam, če je kak update..oz. naštimam pregledovanje updejtov? Nikjer ne najdem.

MENU tipka > Settings > About Phone (čisto spodaj) > System software updates

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Sploh ne govori. Zadnič me je že melo da ga iz drugega štoka fuknem. Kličem kolega, mi pomotoma kolega dol fukne, prekinjam klic, telefon zmrzne, rabi 5 sekund, da lahko spet stisnem klicanje, stisnem klic, spet 5 sekund da začne klicat. Meni se je skoraj odpelalo.

To me najbolj živcira od vsega. Ali pa ko je zasedena linija, pa prekinem hočem še enkrat zagnat, kličem ponesreč nekoga drugega, dokler prekinem že zvoni...noče prekint kar zvoni...se javi, rečem, da je pomota, potem spet čakat ne vem kok časa da pokliče.
uf-1.gif

Sem najdu, že updejta. Držim pesti.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
veselje ni dolgo trajalo, spet dela kot da je posran in spet iste fore. stisneš da kliče, pa začne čez slabih 10 sekund
bonk.gif

kaki predlog mogoče za custom 2.2 rom? o tem res nimam pojma, pa če mi nekdo pove kateri 2.2 rom je nekak najbolj stabiln in da tekoče dela. villain rom je za kaj?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz pa nimam problemov zaj. Res, da je pri delu s kontakti še vedno počasn ampak drugače ni problemov.