Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
meni pa ne rata.
naložil sem Astro File Manager
potem sem naložil nov software 1,5 in ga dal na sd
na koncu še UniversalAndroot.apk na sd
zagnal sem astrota in zalaufal universalAndroot.apk
druge opcije kot root ali pa unruoot mi ne ponudi.
do sem sem prišu...
kaj pa zdaj?
Citat: Uporabnik Nobody pravi:
Tud jaz sem si nardil toti custom ROM ampak HTC Sync mi ne zazna telefona in nevem kak si naj zaj kontakte nazaj prensem.
ne naložiš nov 1.5 rom na sd že na začetku, ampak tiste prve 2 zadeve. rom naložiš v nadaljnih korakih ko že sformatiraš tel. malo boljše navodila preberi
ko ga pa rootaš, pa tudi ni nobene druge opcije kot root in unroot, če se prav spomnim.
kontakte pa sem si jaz pred tem iz telefona izvozil na sd in potem naza uvozil
S tem, da zadnja vrstica ni nujna. Lahko ročno ugasneš telefon in ko ga prižgeš držiš tipko HOme in Power kar dolgo...kakih 10 sekund. Potem se ti odpre menu Boot recovery in greš naprej po korakih "Install Your Custom Rom"
glej, lepše ko ti je ynos napisal in bolj preprosto kot so navodila napisana, ne gre. lahko še samo poskusimo risat. če tega ne razumeš, rajši pusti vse skupaj ker boš v nasprotnem primeru iz telefona naredil lep obteževalec papirja
Razumem kaj je napisal Yanos ampak meni neki ne rata. Prišel sem do tja ko sem napisal reboot recovery pa mi sam napiše da nimam dovoljenja. Ugasnem ga na roke prižgem z dvema tipkama čakam in pokaže se mi tole.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.