HTC Hero

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
A nima Bold tudi tačskrin? n to se celo takega, ki ima mal lufta
smile-1.gif
...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Tudi jaz imam herota že kak mesec res fajn zadeva. Meni se pa zdaj zdi da nebi mogo it na kaki nokijin tač skrin ker ta android, mutlitouch, pa teh 7 namizij je res prva liga
smile-1.gif

Drugače pa kmalu lahko pričakujemo Android 2.0

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Ne bo držalo.

Imam 2
smile-1.gif
.

LP,

PIC

Nekaj mimo tega, imam pa nosilec za v avto in folijo za Herota za prodat, zapakirano. Če rabi kdo ZS
nahrung002.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
evo,v četrtek dobim tole zadevo(hero).kaki "must have" od programske opreme ? obvezen update SWja ?

- navigacija Copilot Live
- brain genious deluxe - igra, kul za razmigat možgane
- cardio trainer - odlična aplikacija za rekreacijo. So še druge, probaj katera ti odgovarja. Aplikacija prek GPS riše kje si laufal, kako hitro, koliko časa, višinska razlika...vse...
- gmote - daljinec preko wi-fi za PC, brska po disku, zalaufaš muziko, datoteke, filme...upravljaš s telefonom
-gtranslate - google translate aplikacija
- netcounter - meri porabo GPRS. Boš rabil, če nimaš veliko v naročnini
- phitdroid - še en kul špil za razmišljat
- shazam - posnameš komad, ki ga slišiš...pove ti izvajalca, album itd...lahko še poslušaš na youtube
- sportypal - še ena aplikacija za rekreacijo, podobna kot zgornja
- vrecorder - avtomatsko ti snema vse pogovore, ne da bi kdorkoli vedel za to. Koristi, če dosti komuniciraš in si moraš zapomnit kaj si se pogovarjal
- wifi analyzer - pregleda stanje wi-fi moč signalov itd...
- GPS speedo - meri hitrost, ko se voziš z avtom ali čem podobnim.
- google sky map - kul geek zadeva, kaže ozvezdje, itd... probaj
- astro - file explorer za mobitel

itd...itd... Vse zgoraj je brezplačno, razen navigacije, kjer se moraš malo znajdt, da je brezplačno...

Če ima še kdo kako aplikacijo naj napiše.. Oz. lahko bi kar eno temo odprli. Nas je zdaj nekaj več.
smile-1.gif

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
obvezen task killer,sd card memory widget,vizbattery(večja ikonica za stanje baterije)

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Stvar ima en tečen feature.

Namreč, če imaš router s skritim SSID-jem, si ga Heroj enostavno ne zapomni. In tako klofamo geslo ob vsaki prijavi
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
mene pa zanima za ohišje, obe barvi, če je katero kaj občutljivo na bilo kaj? recimo črno na prste odtise, na beli se pozna že najmanjša svinjarija?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz mam črnega in se nič ne pozna, ker je zadaj mat in ima teflonsko prevleko.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Jaz sem imela belega SE M600 in moram priznati, da mi je vizualno (ne zato, ker je bil moj
smile-1.gif

Ker se nekako spogledujem
redface-1.gif
s Herotom, si bom, če se odločim zanj, najbrž izbrala belega. Zdi se mi, da tudi display pride na belem telefonu čisto drugače do izraza, kot na temnem...

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
fino, potem je bila vredu poteza da sem belega rezerviral
smile-1.gif

p.s. bičez od tušmobila so si vzeli mobitel kot vzornika kar se tiče zalog vročih žemljic. v mb imajo 2 kosa, 1 belega, 1 črnega
13.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

A ga že imajo? Marsikateri telefon so že imeli v ponudbi, vzorčnega pa sploh ne... Pol pa kupi nekaj...
jezen.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Ve kdo če je u pripravi kaki novi HTC z večjim ekran in Androidom (2.0 ) ?