HTC Hero

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz imam črnega. Predvajanje divx pa še nisem probal.
Poročaj
sprasujem se.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Link do (po mojem mnenju) najbolšega "poročila": http://www.gsmarena.com/htc_hero-review-382.php

Main disadvantages

* No video-call camera
* No FM radio
* No camera flash, dedicated shutter key or lens cover
* Camera features are a bit outdated
* CIF@15fps video recording (352 x 288 pixels) is below par
* No TV-out port
* No voice dialing
* Flash video playback is laggy
* Somewhat limited 3rd party software availability
* No DivX or XviD video support or a third-party application to play that
* Poor MP4 playback performance - barely watchable in video resolution above QVGA
* No Bluetooth file transfers (not without rooting)
* No proper file manager (not without rooting)

Nazadnje urejeno:

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:

* No DivX or XviD video support or a third-party application to play that
13.gif

to pa je kiks!no,verjetno se bo hitro našel kak sw.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Moram nekoga na prejšnji strani popravt, ko je napisal nekaj o HTC Dream potem pa kot drugi telefon navedel G1.. Torej HTC Dream in T-Mobile G1 sta praktično "enaka" zadeva.. Morda je mislil HTC Magic?

Kar se tiče šumnikov jih mobitelovi aparati imajo.. in sicer drži se enega od S Z C in potem se pojavi več znakov (v bistvu tako kot pri iPhonu)..

Sam z androidom še nisem zadovoljen (imel vse 3 HTCje do sedaj z njim) pa bom počakal na SE X5.

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Garmina verjetno res ne, ker ga ne razvijajo več (tudi za iPhone ga ni). TomTom pa verjetno bo, ko bodo android telefoni dovolj razširjeni, da se jim bo splačalo razviti zadevo...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Android ima enormen potencial zaradi svoje odprtosti. Le dovolj kritične mase mora pridobiti, da nanj poskačejo tudi razne softverske developerske firme s svojim programjem. Proizvajalci telefonov počasi že skačejo na Android.

Enkrat konec naslednjega leta bo po mojem Android že med vodilnimi mobilnimi platformami.

Ogo

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ogo, se strinjam. Symbian je primerjalno z Androidom nekje tam, kot so Win XP primerjalno z Mac OS X.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Bolj točno bo tako...
Symbian <--> Windows (ni najboljši, je pa najbolj razširjen)
Android <--> Linux (velik potencial, ampak vprašanje, kako se bo prijel)
iPhone OS <--> OSX (dober OS, ampak bo vedno le na apple napravah)

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Potem imaš tu še Windows Mobile, ki je trenutno še zelo popularen. Kak Palm OS, je pa recimo že rariteta, čeprav njegova zadnja inkarnacija imenovana WebOS temelječa na Linux jedru je že zelo dobra, če ne celo ena izmed najboljših platform za mobilnike. Na žalost je trenutno omejena na Palm Pre, ki ga v EU še ni na voljo. Če ne bo Palm reči populariziral in posledično pridobil kritične mase, je WebOS obsojen na smrt.

Ogo

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Windows Mobile sem namerno spustil, ker je zastarel OS (tudi WM6.5) in čeprav ima večji tržni delež od Androida, nima prihodnosti (po mojem mnenju).
WebOS je sicer res luštna zadeva... ampak če ga ne bodo spustili še na druge mobilne naprave (ne samo Palme), jim žal ne bo uspelo (apple je neka posebnost na trgu glede tega).

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
no na trgu je še ena novost med OS. in sicer Memeo ali nekaj takega, tanova nokia N900 oz. kakorkoli se bo že imenovala bo imela ta OS, zgleda pa kar ql, vendar vseeno mislim da zgleda symbian bolš:)
sicer bo pa res kot pravite v parih letih android prevladoval na trgu pametnih mobilnikov.
Samsung ga že ima, HTC tudi, SE pripravlja mobilnik z androidom, LG mislim da bo tudi kmalu izdal androida, edino nokia ga verjetno ne bo imela, oni bojo imeli Memeo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Windows Mobile sem namerno spustil, ker je zastarel OS (tudi WM6.5) in čeprav ima večji tržni delež od Androida, nima prihodnosti (po mojem mnenju).
WebOS je sicer res luštna zadeva... ampak če ga ne bodo spustili še na druge mobilne naprave (ne samo Palme), jim žal ne bo uspelo (apple je neka posebnost na trgu glede tega).

a se ne za WinMo pripravlja konec leta nov in sicer WM7? baje da bo velik bolši kot dosedanji.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Gotovo se nekaj pripravlja... ampak če pogledaš stanje na trgu PC-jev, lahko vidiš, da je microsoft uspešen samo zaradi svojega velikega (ogromnega) tržnega deleža in posledično ljudlje iz navade ostajajo pri Windowsih. Pri mobilnih napravah ima pa microsoft minimalni tržni delež in glede na vso (zelo uspešno) konkurenco bi morali spacati nekaj izredno inovativnega, da bi uspeli... kar jim pa po moje ne bo uspelo, ker so preveč navezani na stare čase. Sicer sem pa napisal, da je to samo moje mnenje.... nek majhen tržni delež bodo že obdržali (pa četudi bo zanič OS).

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Stavim na Android. Odprtost, možnost uporabe na različnih napravah - telefoni, avti, gpsi, mp3 predvajalniki, gosp. aparati, itd. googlo bo povsod
wink-1.gif