HTC desire - začetnik

mjanez

Zelenc'
29. dec 2009
23
0
1

Začetniško vprašanje
Na mobitelovem HTC desire ne najdem kje se lahko nastavi valuta, tipkovnice so same neke vzhodne? Nložil sem aplikacijo GPRSmonitor, pa nikakor ne morem spremenint krone v evre.
Ali obstaja slo tipkovnica?
Hvala

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Jaz mam eno vprašanje... Kako lahko preneseš slike iz Desire v PC... Je kakšen program za sync ali kaj podobnega? Ker, ko priključim Desire na PC, napiše da ni prepoznana naprava, kljub temu da je v Desireju nastavljeno kot DISK drive.

Kakšna pomoč?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
preko bluetootha
jst sem si pa naredil kar wi-fi ftp (filezill na pc-ju in Es File explorer na htc-ju) tole je zlo uporabno tudi za prenašanje večjih fajlov na telefon ali pa z njega.

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Težavo smo ugotovili... Težava je WinXP ... Win7 dela kot šus..
smile-1.gif
Hvala vseeno... @Fusion: Dober predlog hvala :D

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na telefonu imam še WiFi file explorer in SwiFTP. Oba sta narejena tako, da ju prižgeš, se povežeš na domač wifi, program ti izpiše IP naslov in ga vtipkaš v brskanlik ali ftp klienta na pc-ju/mac-u.

Ker ju že dolg nisem uporabljal sem malo pozabil kater ima kaj, zato bom napisal bolj splošno.
- eden izmed niju ne omogoča ftp klijenta, ampak samo dostop preko bsrkalnika
- un preko brskalnika lahko prenaša samo po en fajl
- pri drugmu je padala povezava in nisem mogel prenesti velikih fajlov

sta pa oba vmes že dobila updejte, tko da morda sta se kaj izboljšala.

aja pri es file explorer programu:
- deluej tudi brez ftp klienta na računalniku, ampak moraš imeti šerane mape
- če imaš ftp klienta na računalniku, pa v njemu rečeš katero mapo hočeš šerat za ftp dostop

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Ali je že kdo ugotovil, kako bi se dalo sinhronizirati z outlookom preko bluetootha?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Pa še jaz da nekaj vprašam. Kako naj skenslam tisti vreme in uro? Zaje bi imel manjšo uro, da je več placa za bližnice in vreme?! Pa sej je vsako uro po radiju.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
A ima še kdo težave pri pošiljanju MMSov preko Tušmobil operaterja. Klical na njihov center 100x, vse nastavitve OK-nimajo pojma, kaj bi blo, SMSi gredo brez težav. Tudi velikost MMSov ni problem - 16 kilo. Na hrvaškem, preko njihovega operaterja šiba v nulo, pridem domov...njente. A so kake nastavitve v tem telefonu, oz. cake ki jih ne vem. Se priklopim na starga LGja in vse špila
13.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ziher da so prov nastavitve? K men tud ni delal, potlej sem pa na tušmobil forumu taprave nastavitve najdu. Če pa še to ne bo delal, pa ga nes nazaj na tuša.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Mi lahko kdo pove, kje oz. kako se nastavi, da ti utripa opozorilna lučka ob zgrešenih klicih? Vem sicer kje se nastavi, zanima me pa kje nastaviti, kako dolgo naj utripa?