Odvisno od dneva in kaj mi paše....evole danes zajtrk bolj tako tako ker nisem bil tako lačen, full se da poslušat telo, nisem mogu verjet na začetku.
- makadamija lešniki, omega 3 kapsule in malo mascarponeja z wheyem in kokosovim mlekom, nato na šihtu kavica s smetano za kavo
- 3 umešana cela omega 3 jajca in 2 rezini slanine, rezina masla, polovica kocke kokosove masti in olive in omega 3 kapsule
- whey po treningu (dokler mi ga ne zmanjka, nekako potrebe ni na keto, razen za sladice delat
)
- 3 kuhana jajca (ne preveč, rumenjak mora biti še kar mehak), malo popečeni prekajeni losos, ghee maslo in bivollje maslo, rezina ementalerja, zraven pa še par domačih mini paradižnikov in malo domače paprike, sol in prelito z olivcem. + omega 3 kapsule
Jedilnik je zelo zelo različen, kombinacij milijon, to mi je pač danes pasalo...jutri zna biti kakšen svinjski zrezek, postrv, brie sir ipd.
Ko mi zasede pade tudi olimski sir na žaru, čevapčiči al pa vešalica in kepica, dve kajmaka.....sicer pa prevladujejo jajca in res pašejo zraven, ponavadi med 6-9 na dan. Količine masla ipd so takšne da nekako pride do razmerja 70:30=M:B, OH skoraj nič...računam v bistvu nič več, nekako sem dobil občutek za vse.