Dejansko mu je vseeno kdo bi zmagal.... No, v tem primeru je izgubil haha
Ni to nič novega tud za Nemce recimo..... spomni se Bayerna proti Unitedu, ko so Angleži v sodnikovem podaljšku počli dva gola in obrnil finale. Včerajšnja tekma pa ni bla niti približno že dobljena. To bi lohk rekl za 2:0, saj so mel Srbi svoje šanse.Slovenci … smo svetovni prvaki v izgubljanju praktično že dobljene tekme.
Če si me že izzval..Kaj pa pivo, niti z besedico ga nisi omenil
A je res, da ima manjšo vsebnost alkohola zdaj?
Verjemi, da po gajbi nisem sposoben nič, še najmanj metanja stolov.....in potem se čudimo, ko letijo stoli in vse živo...
Seveda si sposoben, dobr bruhnt pa jetra na planke fuknt.Verjemi, da po gajbi nisem sposoben nič, še najmanj metanja stolov.
Ja, to smo nasledili od Jugoslavije. Resno pravim. Dostikrat so bile tedaj že dobljene tekme pa je šlo po zlu v zadnjih sekundah. Prevladovala je miselnost: "Lako ćemo!"Slovenci … smo svetovni prvaki v izgubljanju praktično že dobljene tekme.
Pouhn k Đajič? Česa? Pira? Itak pa še nisem domaSeveda si sposoben, dobr bruhnt pa jetra na planke fuknt.
loh pa daš za rundo dej k si pouhn k đajič
Jah nič... na koncu so nas spet v zadnjih sekundah zajebali Madžari. Če jutri izgubijo Albanci in Hrvati, pa v sredo še Čehi in Gruzijci, lahko tudi mi izgubimo v torek proti Angležem, pa ni važno s kakšno razliko... in smo naprej. Ostalih kalkulacij je ogromno, ampak vč bo jasno po jutrišnjih tekmah, še posebej pa po sredinih. Se mi pa zdi da bomo morali vsaj remizirati, če ne že premagati Angleže.