Nekaj podobnega sem jaz naredil... sem na Telemachu, pa sem na T2 naročil predplačniško Arena Sport (slabih 10€/m). Prekineš pa lahko tudi kadarkoli.Kje lahko gledam Sport Klub Slovenija v živo? Sport Klub v živo dostopen vsem v Sloveniji / Predplačniški EON TV Telekom Slovenije, A1 Slovenija, T-2, Telemach - UPORABNA STRAN
Kje lahko gledam Sport Klub Slovenija v živo? Najbolj enostaven odgovor na to vprašanje je pri operaterju Telemach, saj je to edini ISP v Sloveniji, ki ima ta program v svoji programski shemi. A hkrati ta odgovor ni povsem točen, saj lahko dejansko Sport Klub v živo gledajo uporabniki vseh...www.blog.uporabnastran.si
Tole vidim, da je se opcija. Najbrz bo kar tole. Bolj komot.
ne spremljam nogometa, vendar če sem pravilno zastopil, je vsaka točka za Slovensko ekipo kar velik uspeh.ko je neodločeno zmaga, pol veš kje smo.
To je tako kot pri SvobodiZjutraj sem pri prvih poročilih ob 5.30 na radiu slišal izjavo enega navijača, da smo nabili Dance. Sem mislil da smo zmagali, nakar povejo da je bilo neodločeno. To je isto kot zmaga, samo da ni.
Kaj bi šele bilo če bi imela na raspolago Golding!?Najboljše pivo iz držav udeleženk je ...
torej še 8,75 mio moramo nagrabit, da smo na nuli....Mala zmaga, nagrade na EURO 2024:
• Participating fee: €9.25m
• Match bonus: €1.0m for a win and €500,000 for a draw
• Qualification to the round of 16: €1.5m
• Qualification to the quarter-finals: €2.5m
• Qualification to the semi-finals: €4m
• The runners-up will receive an additional payment of €5m
• The 2024 European champions will receive an extra payment of €8m
ne -torej še 8,75 mio moramo nagrabit, da smo na nuli....
Ne prekinjajo akcije, je var zadaj.Kdaj so pa toliko spremenili logiko ustavljanja igre pri offsajdu? Zastopim, da ne piskajo takoj, če je neuspešna podaja, samo sedaj piskajo po 5 podajah pozneje...
aja, pol pa ze lahko pocas domov, da bo cim manj stroškovne -
9,25 dobijo vsi ki so se uvrstili, potem pa dodatno.